Bu miui 12.5 son surum beta cok kasiyo
hocam siz denediniz mi 21.4.7 yi fixlendi diye tekrar deneyesim var ama ne yapsam bilemedimMagisk modülleri yükü iken güncelleme yaptıysanız modülleri kaldırın cihazı yeniden başlatın, sonrasında modülleri yeniden kurun ve o şekilde deneyin. Büyük ihtimalle sorununuz çözülür.
hocam siz denediniz mi 21.4.7 yi fixlendi diye tekrar deneyesim var ama ne yapsam bilemedim
hemen kuruyorum o haldeEvet şu anda yüklü cihazda ve fazlasıyla stabil halde. Hiç bir sorunla karşılaşmadık.
hemen kuruyorum o halde
bir etkisi oluyor mu daha önce hep böyle kurmuştumMagisk modüllerini kaldırıp o şekilde kurmayı unutmayın.
bir etkisi oluyor mu daha önce hep böyle kurmuştum
Tamam hocam teşekkür ederim modülsüz kurayım hemenBizdeki cihazda açılışta kasma oldu ve magisk açılışında kilitlenme oldu. Modülsüz yükleme yaptığımızda sorun kalmadı. Siz bildiğiniz şekilde yükleyin kasılma olursa modülleri kaldırıp yeniden başlatın düzeliyor.
Zaten oyle yaptim. Kasma + sicaktan yaniyo telefonMagisk modülleri yükü iken güncelleme yaptıysanız modülleri kaldırın cihazı yeniden başlatın, sonrasında modülleri yeniden kurun ve o şekilde deneyin. Büyük ihtimalle sorununuz çözülür.