- Adım
- Serkan
- Cihazım
- Mi Note 10
- Konular
- 0
Merhaba, bir haftadır farklı farklı romlar yükledim izlenimlerimi paylaşmak isterim.
- Eu stabil android 9 11.0.7 sürümü : Kullandığım en seri romdu, ancak bazı konularda güncel olmamasının eksikliğini hissettim. ( Galeri, Uzun pozlamalı kamera vs.) ve şarjı nedense çok hızlı tükeniyordu.
- Eu beta 21.3.18 -
- Masik P 16.1 : İşte dedim hız ve görsellik açısından tam benlik rom, aslında daha önce de yüklemiştim ancak o zaman da bildirim sorunu ne yaptıysam düzelmemişti.. Bildirim sorunu dışında Miui 12 ler içinde en hızlısı ve kamera modülünün rom içinde gömülü gelmesi sebebiyle en çok hoşuma giden rom bu oldu. ( Klon kamera yoktu sanırım ya da ben bulamadım )
En sonunda bu @alierdi hocamın 12.0.2 stabil yorumuna kayıtsız kalamayıp romu kurdum. Romun seri çalışmasına ilave olarak viper, uzun pozlama ve klon kamera modülünün de sorunsuz çalışmasıyla birlikte sanırım uzun süre bu romda kalırım diye düşünüyorum. Yalnız kamera modülünde ayarlar butonu çalışmıyor bilginiz olsun.
Biraz uzun oldu ama benim gibi sürekli rom değiştirmeyi sevenler için bilgilendirici olmasını dilerim.
Sevgiler
- Eu stabil android 9 11.0.7 sürümü : Kullandığım en seri romdu, ancak bazı konularda güncel olmamasının eksikliğini hissettim. ( Galeri, Uzun pozlamalı kamera vs.) ve şarjı nedense çok hızlı tükeniyordu.
- Eu beta 21.3.18 -
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
- 21.4.1 ve 21.4.7 sürümleri.. Hepsi de android 9 dan sonra fena yavaş geldi ilk etapta önemsemedim ama kapanma açılmama sorunları vardı ve en önemlisi miui 12,5 kamera modülleri hiçbirinde çalışmadı maalesef o yüzden bu romları beğenmedim ama içlerinde en hızlı ve az sorunlu olanı bana göre 21.3.18 sürümüydü.- Masik P 16.1 : İşte dedim hız ve görsellik açısından tam benlik rom, aslında daha önce de yüklemiştim ancak o zaman da bildirim sorunu ne yaptıysam düzelmemişti.. Bildirim sorunu dışında Miui 12 ler içinde en hızlısı ve kamera modülünün rom içinde gömülü gelmesi sebebiyle en çok hoşuma giden rom bu oldu. ( Klon kamera yoktu sanırım ya da ben bulamadım )
En sonunda bu @alierdi hocamın 12.0.2 stabil yorumuna kayıtsız kalamayıp romu kurdum. Romun seri çalışmasına ilave olarak viper, uzun pozlama ve klon kamera modülünün de sorunsuz çalışmasıyla birlikte sanırım uzun süre bu romda kalırım diye düşünüyorum. Yalnız kamera modülünde ayarlar butonu çalışmıyor bilginiz olsun.
Biraz uzun oldu ama benim gibi sürekli rom değiştirmeyi sevenler için bilgilendirici olmasını dilerim.
Sevgiler