Rom Mi Note 10 / Pro [ Mıuı 12.6 ] Android 11 - 21.12.8 EU Beta ve MIUI 12.5 Eu Stable Android 11 ROM

erayelik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eray
Cihazım
Mi Note 10
Konular
3
Her geçen gün telefon daha da kötüye gitmeye başladı. Miui 12 ile ne kadar kötü yapabiliyorlarsa onu yapmayı başardı MIUI geliştiricileri. 12.5 Stabil geldi Çin Mi 9SE için. Ben Miui 12 nin stabilinden memnun değilken adamlar 12.5 stabil yapıyor. 12.5 stabilin telefonu düzene sokacağından da hiç mi hiç emin değilim. Kısacası Eu da olsa Stock Miui da olsa hiçbir şekilde telefonu MIUI 11'den daha iyi hale getiremediler. İlk aldığım Mi Note 10 cihazımdan eser yok. İçimi dökmek istedim. Yorumlarınızı bekliyorum.

Not: Şuan Eu Stabil 12.1.5.0 kullanıyorum. Kameranın açılması, çeşitli uygulama girişlerinde gecikmeler mevcut. Pil sürem iyi.

Son düzenleme:

aevrenm

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
42
Her geçen gün telefon daha da kötüye gitmeye başladı. Miui 12 ile ne kadar kötü yapabiliyorlarsa onu yapmayı başardı MIUI geliştiricileri. 12.5 Stabil geldi Çin Mi 9SE için. Ben Miui 12 nin stabilinden memnun değilken adamlar 12.5 stabil yapıyor. 12.5 stabilin telefonu düzene sokacağından da hiç mi hiç emin değilim. Kısacası Eu da olsa Stock Miui da olsa hiçbir şekilde telefonu MIUI 11'den daha iyi hale getiremediler. İlk aldığım Mi Note 10 cihazımdan eser yok. İçimi dökmek istedim. Yorumlarınızı bekliyorum.
Şuan sona dogru cikan betalar bence iyi basarili.

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535

21.3.18 Beta 12.5 sürümünü denemenizi öneririm. Şu ana kadar cihazda denediğim en stabil rom diyebilirim. Batarya, kamera oldukça iyileştirilmiş. Hdr desteği sorunsuz şekilde çalışıyor. Ses motoru yeterli seviyede, dolby ve viper ile tam uyumlu halde. İleriki güncellemeler daha da iyi olacaktır. Eu yapımcıları dışında kimse bu cihaz için kılını kıpırdatmıyor. Şu anda kullandığım cihaz her şeyi altüst etti. Xiomi çok hızlı yeni cihaz çıkartıyor ve bu ne yazık ki bu tarz cihazlar kıymeti anlaşılamadan raflara kalkıyor.

erayelik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eray
Cihazım
Mi Note 10
Konular
3
Şuan sona dogru cikan betalar bence iyi basarili.
21.3.18 Beta 12.5 sürümünü denemenizi öneririm. Şu ana kadar cihazda denediğim en stabil rom diyebilirim. Batarya, kamera oldukça iyileştirilmiş. İleriki güncellemeler daha da iyi olacaktır. Eu yapımcıları dışında kimse bu cihaz için kılını kıpırdatmıyor. Şu anda kullandığım cihaz her şeyi altüst etti. Xiomi çok hızlı yeni cihaz çıkartıyor ve bu ne yazık ki bu tarz cihazlar kıymeti anlaşılamadan raflara kalkıyor.
Sizin dediğiniz sondan bir önce yayınlanan MIUI 12.5, 21.3.18 Beta sürümünü kullandım. Daha önce de bir ay kadar 12.5 beta kullandım. Cihazda ayarlar bölümü bile geç açılmaya başladı. Kamera desen 2 3 saniyelere çıktı açılması. Velsahıl 12.5 beta'da sorun yaşayıp stabile geçtim. Orada da çeşitli sorunlar yaşadım. Belki Cuma günü yayınlanacak 12.5 Beta'ya geçiş yapabilirim.

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Sizin dediğiniz sondan bir önce yayınlanan MIUI 12.5, 21.3.18 Beta sürümünü kullandım. Daha önce de bir ay kadar 12.5 beta kullandım. Cihazda ayarlar bölümü bile geç açılmaya başladı. Kamera desen 2 3 saniyelere çıktı açılması. Velsahıl 12.5 beta'da sorun yaşayıp stabile geçtim. Orada da çeşitli sorunlar yaşadım. Belki Cuma günü yayınlanacak 12.5 Beta'ya geçiş yapabilirim.

Ne yazık ki cihazdan cihaza farklılık gösterebiliyor. İlk yayınlandığı günden beri o sürüm yüklü ve bir tek sorun bile yaşamadık. Umarım son beta ihtiyaçlarını karşılar. Sevgiler.

aevrenm

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
42
Ne yazık ki cihazdan cihaza farklılık gösterebiliyor. İlk yayınlandığı günden beri o sürüm yüklü ve bir tek sorun bile yaşamadık. Umarım son beta ihtiyaçlarını karşılar. Sevgiler.
Suan
Suan 12.5 son surum beta kullniyorum mi note 10 pro için. Kamerasi hizli. Sadce bir defa teelfona bise oldu kapandi geri actim. Onun disinda kasma falanda yok. Bence 12.5 stabil bomba gibi gelecek

vj_sinan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Mi6
Meslek
Ceyrancı
Konular
0

Not: Şuan Eu Stabil 12.1.5.0 kullanıyorum. Kameranın açılması, çeşitli uygulama girişlerinde gecikmeler mevcut. Pil sürem iyi.
Sana canı gönülden katılıyorum. baktım ki yazılımsal hatalar devam ediyor satıcam telefonu gönlüm istemeye istemeye .
Not: Mi6 ile kendisine aşık olmuştum xiaominin ama bu yazılım sorunlarını çözmedikleri için pişmanlık duymaya baaşladım.

anubis81

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
Xiaomi 13 T
Meslek
Özel Güvenlik
Konular
11
21.4.1 beta yayınlandı bilginize

alierdi41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Erdi
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
İtfaiyeci
Konular
50
Güncelleme: 21.4.1
- Başlık Güncellendi
- İndirme linkleri Eklendi
- Değişiklik Listesi Eklendi

Sistem
Optimizasyon-Android Güvenlik yaması Nisan 2021'e güncellendi [çoğu cihaz]
Fix-telefon bazı durumlarda yeniden başlatılıyor veya kapanıyordu [Might, Redmi K30, Mi Note 10 / Pro]
Fix-Takvim parmak izi kısayolu eksik [cihazlar için]

sadece bir kesiti tüm değişiklikler ana konuda mevcut.

aevrenm

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
42
Güncelleme: 21.4.1
- Başlık Güncellendi
- İndirme linkleri Eklendi
- Değişiklik Listesi Eklendi

Sistem
Optimizasyon-Android Güvenlik yaması Nisan 2021'e güncellendi [çoğu cihaz]
Fix-telefon bazı durumlarda yeniden başlatılıyor veya kapanıyordu [Might, Redmi K30, Mi Note 10 / Pro]
Fix-Takvim parmak izi kısayolu eksik [cihazlar için]

sadece bir kesiti tüm değişiklikler ana konuda mevcut.
Guncelledim umarim sorunlar cozulmustur

Üst Alt