Rom Mi Note 10 / Pro [ Mıuı 12.6 ] Android 11 - 21.12.8 EU Beta ve MIUI 12.5 Eu Stable Android 11 ROM

barisxpeace

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Barış
Cihazım
Mi Note 10
Konular
0
12 saattir kullanıyorum henüz bir sıkıntı yaşamadım. Yaşatırsa da direkt 12.0.2ye geçerim. Miui 12 üzerinde dişe dokunur artisini göremedim 12.5ta. Şuan pil 77de ekranın süresi 1.15. Performans olarak pek bir takılma yok iyi görünüyor

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Merhaba. Sorun yaşayan arkadaşlara önerim güncellemeyi güncelleme yapar gibi değil de yeniden rom kurar gibi yapın. Format data, 4 wipe şeklinde ilerleyin. Temiz kurulum her zaman iyidir.

alierdi41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Erdi
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
İtfaiyeci
Konular
50
söylenenlere ek olarak bu sorun sadece note 10 da değil coğu eu beta da var bu hafta, güncel kullandığım mi10t pro cihazında'da aynı sorunu yaşadım .
temiz kurulum yararlı olacaktır.
cuma günkü güncelleme ile de düzelecektir, bu sorun çünkü tek cihaza değil genele özgü bir sorun.
dipnot olarak betada böyle şeyleri hor görmemek lazım arada oluyor bunlara alışmak gerek :)

alasulumurat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi Note 10
Konular
13
Merhaba. Sorun yaşayan arkadaşlara önerim güncellemeyi güncelleme yapar gibi değil de yeniden rom kurar gibi yapın. Format data, 4 wipe şeklinde ilerleyin. Temiz kurulum her zaman iyidir.
Temiz kurulum yapmama rağmen problem devam ediyor. Hatta diski komple silip yüklenmiştim. Şuanda 10 dk de bir kilitleniyor. İşteyim akşam eskiye döndğrcem artık.

ramizoghlu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlqar
Cihazım
Mi Note 10
Konular
33
Temiz kurulum yapmama rağmen problem devam ediyor. Hatta diski komple silip yüklenmiştim. Şuanda 10 dk de bir kilitleniyor. İşteyim akşam eskiye döndğrcem artık.
Temiz kurulum yaptıktan sonra 1 defa oldu bende. Dün öylenden bu tarafa 1 defa oldu. Umarım güncelleme ile çözülür bu sorun

viper17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Xiaomi Mi4c
Konular
0
Temiz kurulum yaptıktan sonra 1 defa oldu bende. Dün öylenden bu tarafa 1 defa oldu. Umarım güncelleme ile çözülür bu sorun
kurulumla pek alakası yok. çeşitli sürümlerde bende de oldu hepsinde de temiz kurulum yaptım. beta rom da gayet normal. özellikle ilk açılışta oluyor

alasulumurat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi Note 10
Konular
13
Eu 12.1.5.0 Stabil'e döndüm. Oh be dünya varmış :)

Üst Alt