Rom Mi Note 10 / Pro [ Mıuı 12.6 ] Android 11 - 21.12.8 EU Beta ve MIUI 12.5 Eu Stable Android 11 ROM

Fiyakalim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Meslek
Elektronik Yazılım
Konular
12

alasulumurat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi Note 10
Konular
13
endonezya romdayım şuan hic bir veri kaybı yaşamadan direk geciş yapa biliyormuyum arkadaşlar bu roma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani gecme diyorsun dogrumu abem bende endonezya rom kurulu şuan
Android 11 li versiyonu kullanıyorum. Günlük kullanımı engelleyecek bir sıkıntı yok. Pili stabil kadar olmasa da güzel gidiyor. Ama ben temiz kurulum yaptım ve en son çıkan Android 11 uyumlu twrp ile kullanıyorum.

Fiyakalim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Meslek
Elektronik Yazılım
Konular
12
Android 11 li versiyonu kullanıyorum. Günlük kullanımı engelleyecek bir sıkıntı yok. Pili stabil kadar olmasa da güzel gidiyor. Ama ben temiz kurulum yaptım ve en son çıkan Android 11 uyumlu twrp ile kullanıyorum.
Android 11 uyumlu twrp dosyasını paylaşırmısınız

4kado

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi Note 10
Konular
0
Aşağıdaki linkten son sürümü indirebilirsiniz. Ben son stable güncellemesini üşenmeden 4 farklı twrp ile ayrı ayrı yükledim. Sonuç değişmedi, a11 güncellemesi olduğu için kasma ve takılmalar devam ediyor. Yeni güncellemeyi beklemekten başka çaremiz yok gibi.

benda_teme

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi mi 6
Meslek
Topograf
Konular
16
Aşağıdaki linkten son sürümü indirebilirsiniz. Ben son stable güncellemesini üşenmeden 4 farklı twrp ile ayrı ayrı yükledim. Sonuç değişmedi, a11 güncellemesi olduğu için kasma ve takılmalar devam ediyor. Yeni güncellemeyi beklemekten başka çaremiz yok gibi.

Önce bununu yuklicez arkadaşlar yoksa 12.0.5 yüklendikten sonra mı twrp guncelicez

alierdi41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Erdi
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
İtfaiyeci
Konular
50
Bu bende yüklü zaten hocam dedim acaba farklı bir twrp mi çıktı ama yinede teşekkür ederim
hocam twrp de sıkıntı yok android 11 e uyumlu ama stabil güncellemesi pek stabil değil :)

Son düzenleme:
Üst Alt