- Adım
- Osman
- Cihazım
- Mi note 10
- Meslek
- Memur
- Konular
- 28
Mesaj sızden alıntı olmus. Heralde sayfa yenileyınce karısmısHaklısın ustam
Mesaj sızden alıntı olmus. Heralde sayfa yenileyınce karısmısHaklısın ustam
canınız sağolsun hocam sıkıntı yokMesaj sızden alıntı olmus. Heralde sayfa yenileyınce karısmısusttekı arkadasa yazmıstım yanlış anlasılma olmasın
Android 11 li versiyonu kullanıyorum. Günlük kullanımı engelleyecek bir sıkıntı yok. Pili stabil kadar olmasa da güzel gidiyor. Ama ben temiz kurulum yaptım ve en son çıkan Android 11 uyumlu twrp ile kullanıyorum.endonezya romdayım şuan hic bir veri kaybı yaşamadan direk geciş yapa biliyormuyum arkadaşlar bu roma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yani gecme diyorsun dogrumu abem bende endonezya rom kurulu şuan
Android 11 uyumlu twrp dosyasını paylaşırmısınızAndroid 11 li versiyonu kullanıyorum. Günlük kullanımı engelleyecek bir sıkıntı yok. Pili stabil kadar olmasa da güzel gidiyor. Ama ben temiz kurulum yaptım ve en son çıkan Android 11 uyumlu twrp ile kullanıyorum.
Önce bununu yuklicez arkadaşlar yoksa 12.0.5 yüklendikten sonra mı twrp guncelicezAşağıdaki linkten son sürümü indirebilirsiniz. Ben son stable güncellemesini üşenmeden 4 farklı twrp ile ayrı ayrı yükledim. Sonuç değişmedi, a11 güncellemesi olduğu için kasma ve takılmalar devam ediyor. Yeni güncellemeyi beklemekten başka çaremiz yok gibi.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
1. sayfada kurulum ile ilgili detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.Önce bununu yuklicez arkadaşlar yoksa 12.0.5 yüklendikten sonra mı twrp guncelicez
Bu bende yüklü zaten hocam dedim acaba farklı bir twrp mi çıktı ama yinede teşekkür ederimA11 uyumlu twrp dosyası konuda mevcut hocam
Bu bende yüklü zaten hocam dedim acaba farklı bir twrp mi çıktı ama yinede teşekkür ederim