Merhaba, son stable güncellemesini (V12.1.3.0) de bu twrp sürümü ile mi yüklediniz? A11 güncellemesi olduğu için son sürüm twrp (3.5.0) ile yükledim ve bundan mı kaynaklı emin değilim fakat özellikle menü ve uygulama geçişlerinde takılma, donma sorunu yaşıyorum .Bende son sürümü 3.4.0 TWRP ile kurdum, cihaz biraz aptallştı, kurulumda kitleniyor, zor kendine geliyordu. Yeniden başlattığımda çok geç açılıyordu, durdu hataları veriyordu. Çoğu kişinin memnun olduğunu görünce;
Buradaki 3.3.1-4 TWRP ile format data (yes) yapıp yükledim cihaz şu an çok daha iyi, bazen ufak tireme oluyor.
TWRP ile bunun ilgisi var mı bilmem ama sorun yaşayanlar TWRP farkına bakabilir
Global theme store ekleyemedim bir türlü Çin storeu ile geliyor, magisk üzerinden eklemeye çalıştım i
Bence biraz erken beklemek gerekir twrp uyumlu değil ben yükledim tekrar bir önceki sürüme döndüm eu stabil android 10 en iyisi şuanEu stabil android 11 nasıl beyler geçilir mi sıkıntı varmı apklarda felan
Bi alttaki konuda konuşmuşlar. Aslında onların burda konusması sızınde orayı okumanız lazımdı. İkiside olmamışBence biraz erken beklemek gerekir twrp uyumlu değil ben yükledim tekrar bir önceki sürüme döndüm eu stabil android 10 en iyisi şuan
Haklısın ustamBi alttaki konuda konuşmuşlar. Aslında onların burda konusması sızınde orayı okumanız lazımdı. İkiside olmamış
yani gecme diyorsun dogrumu abem bende endonezya rom kurulu şuanAynen ben de eu stabil geçtim.