Yardım Mi Note 10 Pro imei sonrası 4.5g sorunsalı

Isprano

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orçun
Cihazım
Mi Note 2
Konular
2
Arkadaşlar Merhaba, bootloader kilidi açmak için bekleme süresince telefonu türk telekom hat ile sorunsuz kullanmaktaydım, mobil uygulama içerisinde telefonun ismi 4.5g desteği volte desteği görünmekteydi, bootloader açıp imei kaydı yaptıdıktan sonra, mobil uygulama içerisinde 4.5.g desteği ve telefonun ismi görünmüyor, normalde kayıttan önce 80 90 mbit aldığım yerde 2 mbit hız alamıyorum. Telefonda 4.5g aktif görünüyor ama çekim gücünde de çekim sıkıntısı var. Bu sorunu nasıl çözebiliriz acaba?

Isprano

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orçun
Cihazım
Mi Note 2
Konular
2
Malesef birde bu aralar hat çekiyo göstermesine rağmen arama yapamıyorum, arayan kişide meşgul çalıyor 34 gündür bu sıkıntılar başladı

Oyla:

abdew

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
2
Güvenilir işini sağlam yapan kim var arkadaşlar ? Benim de yardıma ihtiyacım var.

Oyla:

erdemdengel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem Dengel
Cihazım
Mi Cc9 Pro
Konular
0
Telegram da bir grup var oraya yazarsanız yardımcı olurlar

Oyla:

abdew

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
2
Nerden bulabilirim bu grubu?

Oyla:

yaaplu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Naci
Cihazım
RedmiNote12pro
Meslek
Grafik Tasarım
Konular
15
Kendi orjinal qcn dosyası ile sorunsuz hallolur. Başka qcn ile sağlıklı şebeke olmaz.

Oyla:

mrCold

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
cihat
Cihazım
redmi 4x
Konular
0
Abi 2gun önce note 9 pro cihazıma attirdim. islem öncesi 4.5g vs hepsi vardı imeil sonrasi 2gden fazla görmüyor bütün ayarları kontrol ettim araştırıyorum forumlardan qcn dosyası diyor herkes imeili atan arkadaşa sordum 4.5g dosyası bulup aticam diyor.Ne diyorsunuz bu duruma nasıl yapayım öneriniz varmıdır ?
Bütün imei ler vericiden aynı sinyali alır. Zaten böyle olmasa imei atılmış cihazların %80'de tuşlu telefon imeisi mevcut bu cihazlar 4.5g kullanamazdı. 4.5g desteği olmayan imei kullanmanın tek eksi yönü kontörlü hat kullananların operatörün uygulamasından paket satın alırken sorun yaşamalarıdır. Box ve eng qcn olayına gelirsek bunlar gerçekten bizim ekmek kapımız diyebilirim :) yaptığımız işin %50 si box ve bu bahsettiğin qcn dosyalarıyla bozulmuş cihazları düzeltmek :) içinde mühendislik kelimesi felan geçmesi sizi yanıltmasın. En sağlıklı yöntem cihazın kendi orjinal qcn yedeğini çekerek box kullanmadan bu işlemi yapmaktır. Neredeyse orjinale yakın ve şebeke/band proplemi olmadan repair işlemi tamamlanmış olur..
O

Oyla:
Üst Alt