- Adım
- Celal
- Cihazım
- Mi note 10
- Konular
- 11
Bende cevap bekliyorumTWRP ile güncelleme sonrası bütün veriler siliniyor mu ?
Bende cevap bekliyorumTWRP ile güncelleme sonrası bütün veriler siliniyor mu ?
Miui 11 den Miui 12 ye geçiş olucağı için temiz kurulum öneriliyor.Bende cevap bekliyorum
Bende de pil iyi gibi , fazla harcamıyor gibiMaalesef bunlarda apk olarak yükleniyor
12 den sonra pil konusunda ilerleme var sanki ekran sürem iki katına çıktı sizde de öyle mi
Hep birşeyler den kırpmışlar, ki bizim telefonlar 10 numara ,herşeyi kaldırabilir ama ,işte...Bi yerden yüzümüz gülsün bari
mi 9t de arama gelince ekranı kaplayacak şekilde profil resmi oluyor miui 12 bize de gelir diye düşünüyordum ama gelmedi yine küçük gösteriyor
Hocam nasıl yüklediniz?Ben bekliyorum gelmedi hala bana.Bir günlük kullanım için şunu söyleyebilirim. Telefon bir defa kendiliğinden kapandı, 108 MP kamera türkçede çalışmıyor, İngilizce denediğimde sorun yok, Şarj gerçekten çok iyi, Ultra güç tasarrufu gelmiş işe yarıyor, Arayüz akıcı kullanımı daha kolay olmuş.
Ota olanı indirip telefona atın. Telefonda güncelleme ekranına gelin miui 11 üzerine 10 defa basın sağ üstteki menüde Güncelleme paketi seçin gelecek. Ordan dosyayı seçip yükle demeniz yeterli.Hocam nasıl yüklediniz?Ben bekliyorum gelmedi hala bana.