- Adım
- cabir
- Cihazım
- s6 edge
- Konular
- 50
fark eden hiç bir şey olmaz hocam.Bir şey sorucam buradan indirip kurmayıp.Kendi gelmesini beklersek sorunsuz mu gelir?
fark eden hiç bir şey olmaz hocam.Bir şey sorucam buradan indirip kurmayıp.Kendi gelmesini beklersek sorunsuz mu gelir?
108 yine sorun olacak yani.fark eden hiç bir şey olmaz hocam.
Cozdunuz muBende iki dosya da hata veriyor neden acaba
Anladım hocam teşekkür ederim telefonu açmadan magisk zip i flashlamak aklıma gelmediYüklendikten sonra telefonu açmadan magisk i flaslaman gerekirdi yüklemez isen silinir twrpyeniden yüklemen gerekir şimdi.
Hocam pek anlamadığım dan soruyorum.Global telefonuma kurabilir miyim?Sanirim global rom var.arkadaşlar kullanmak isteyen olursa eu rom un son haftalık sürümde 108 modu sağlıklı şekilde çalışıyor an itibariyle kurdum 7-8 kez aç kapa yaptım en ufak takılma kasma yaşamadım kamerada ilgilenen varsa 108mp modu eu rom beta v20.8.13 de çalışıyor
eu rom tabiki kurulabilir cihazınızın bölümünde konuları ve adımları mevcut öncelikle bootloader kilidi açılıp twrp yüklenir sonrasında custom rom (eu rom) kurabilirsinizHocam pek anlamadığım dan soruyorum.Global telefonuma kurabilir miyim?Sanirim global rom var.
burdan okuyabilirsiniz hocam yeni kullanıcı için bir nevi talimatlararkadaşlar merhaba, telefonum yurtdışı cihazı ve yeni xiaomi kullanıcısıyım ve bu kullandığınız kelimelere çok yabancıyım yani bootloader nedir, twrp nedir, ota nedir vs...miui 12 yüklemeyi görseller üzerinden anlatan bir dosya var mıdır ya da daha basit bir anlatımla nasıl miui 12 yükleyebilirim
hangi rom kullanıdığımı nasıl öğrenebilirim?
teşekkürler