MIUI 12 Mi Note 10 / Pro - Global Kararlı V12.0.1.0.QFDMIXM İndirme Bağlantısı

Mustifali679

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
3
Yüklendikten sonra telefonu açmadan magisk i flaslaman gerekirdi yüklemez isen silinir twrpyeniden yüklemen gerekir şimdi.
Anladım hocam teşekkür ederim telefonu açmadan magisk zip i flashlamak aklıma gelmedi

seco.can.can

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
Xiaomi 14 ULTRA
Konular
18
arkadaşlar kullanmak isteyen olursa eu rom un son haftalık sürümde 108 modu sağlıklı şekilde çalışıyor an itibariyle kurdum 7-8 kez aç kapa yaptım en ufak takılma kasma yaşamadım kamerada ilgilenen varsa 108mp modu eu rom beta v20.8.13 de çalışıyor

iskenderkebap

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
mi note 10 pro
Konular
18
arkadaşlar kullanmak isteyen olursa eu rom un son haftalık sürümde 108 modu sağlıklı şekilde çalışıyor an itibariyle kurdum 7-8 kez aç kapa yaptım en ufak takılma kasma yaşamadım kamerada ilgilenen varsa 108mp modu eu rom beta v20.8.13 de çalışıyor

Hocam pek anlamadığım dan soruyorum.Global telefonuma kurabilir miyim?Sanirim global rom var.

seco.can.can

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
Xiaomi 14 ULTRA
Konular
18
Hocam pek anlamadığım dan soruyorum.Global telefonuma kurabilir miyim?Sanirim global rom var.
eu rom tabiki kurulabilir cihazınızın bölümünde konuları ve adımları mevcut öncelikle bootloader kilidi açılıp twrp yüklenir sonrasında custom rom (eu rom) kurabilirsiniz

evolution55

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
evrim
Cihazım
xiaomi mi 10T
Konular
0
arkadaşlar merhaba, telefonum yurtdışı cihazı ve yeni xiaomi kullanıcısıyım ve bu kullandığınız kelimelere çok yabancıyım :) yani bootloader nedir, twrp nedir, ota nedir vs...miui 12 yüklemeyi görseller üzerinden anlatan bir dosya var mıdır ya da daha basit bir anlatımla nasıl miui 12 yükleyebilirim :)

hangi rom kullanıdığımı nasıl öğrenebilirim?

teşekkürler

seco.can.can

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
Xiaomi 14 ULTRA
Konular
18
arkadaşlar merhaba, telefonum yurtdışı cihazı ve yeni xiaomi kullanıcısıyım ve bu kullandığınız kelimelere çok yabancıyım :) yani bootloader nedir, twrp nedir, ota nedir vs...miui 12 yüklemeyi görseller üzerinden anlatan bir dosya var mıdır ya da daha basit bir anlatımla nasıl miui 12 yükleyebilirim :)

hangi rom kullanıdığımı nasıl öğrenebilirim?

teşekkürler
burdan okuyabilirsiniz hocam yeni kullanıcı için bir nevi talimatlar

evolution55

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
evrim
Cihazım
xiaomi mi 10T
Konular
0