Hocam nereden takip edebiliriz bir de yazılım güncelleme kısmına gelmiyor mu bu güncellemeler ?Yeni güncelleme yayınlandı lütfen konuyu güncelleyin.
Rom güncellemesinde nelere dikkat edelim hocam ?22.1.5 sürümü yayınlandı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bi türlü android 12 gelmedi )
Ben bu sorunu SDK uygulamasını devre dışı bırakarak çözdüm hocam. Şimdi hiçbir şekilde o uyarı ile karşılaşmıyorum.Merhaba,
Uzun bir süredir EU rom kullanıyorum fakat hatırladığım kadarıyla Ekim ayından bu yana resimdeki hatayı alıyorum. Bu uygulamayı daha önce hiç yüklemedim ve fabrika ayarlarına da dönüş yapmadım. Ne yaptıysam bu sorundan kurtulamadım. Twrp üzerinden formatlayıp sıfır kurulum yapmama rağmen telefonu her yeniden başlattığımda bu mesajı alıyorum. Program aslında yüklü değil üzerine tıkladığımda sadece kaldır seçeneği çıkıyor. Uygulamayı kaldır desem bile her yeniden açılışta bu mesajı vermeye devam ediyor ve uygulamayı yüklemiyor. Benden başka bu sorunla karşılaşan var mı? Çözümü bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Teşekkürler hocam. Ayarlar menüsünde devre dışı bırakmak aktif değil maalesef. Şimdilik sadece SDK bildirimlerini kapattım açılışta bir kez görünüyor "Şimdi Değil" seçeneğini seçtiğim zaman kayboluyor. Problem sanırım bu rom ile alakalı umarım yeni sürümlerinde bu problemi giderirler.Ben bu sorunu SDK uygulamasını devre dışı bırakarak çözdüm hocam. Şimdi hiçbir şekilde o uyarı ile karşılaşmıyorum.
Bu arada ayarlar menüsünden deve dışı bırakmaı hiç denemedim root'lu cihazlar için disable application root uygulaması var onunla yaptım.
Bu sorun şundan kaynaklı, twrp üzerinden yükleme yaptığınız için önceki romda yüklü olan sistem uygulamalarının sürümleri birbirini tutmuyor. Cihaz her açılışta sürümleri kontrol ediyor. Sdk gereksiz bir özellik bence, devre dışı bırakmak için app manager uygulamasını kullanın.Teşekkürler hocam. Ayarlar menüsünde devre dışı bırakmak aktif değil maalesef. Şimdilik sadece SDK bildirimlerini kapattım açılışta bir kez görünüyor "Şimdi Değil" seçeneğini seçtiğim zaman kayboluyor. Problem sanırım bu rom ile alakalı umarım yeni sürümlerinde bu problemi giderirler.