Direkt olarak TWRP'den kurulum notlarınıza uygun olarak yükledim. Bir sıkıntı yok şuan için hocam teşekkürler paylaşım için.Yeterli olması lazım. Deneyin, olmazsa güncel bir rom kurup geçiş yaparsınız.
Hocam tam olarak sürüm numarası nedir bulamadımApk olarak apkmirror sitesinden beta olmayan stabil sürümü kurdum şuan bende çalısıyor. Widevine: L1 Full HD olarak izleyebiliyorum.
Buldum kurdum ancak yine aynı hatayı veriyor. Netflix hizmetine bağlanılamadı hatası veriyor ve açılmıyor.Apk olarak apkmirror sitesinden beta olmayan stabil sürümü kurdum şuan bende çalısıyor. Widevine: L1 Full HD olarak izleyebiliyorum.
Selamualeyküm mustafa hocam. Peki bu global romda da bu şekilde mi olur sizce ? mi note 10 pil olarak sürünür vaziyette kamera eski kalitesinde değil ve kamera hız olarak baya hantal. Miui 13 sizce Mi note 10 için globalde de iyi olur mu ?Mi Note 10/Pro/CC9 Pro (Tucana)
EU Beta MIUI 13
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Eu Rom Beta 11 MIUI 13 arayüzü ile en sonunda çıkarıldı. Hayırlı olsun.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kurulum detayları
- Cihazda son firmware yüklü olduğundan emin olun
- Cihazı recovery moda alın (TWRP yada OrangeFox gereklidir)
- 4 Wipe işlemini yapın (Dalvik/ Cache/ System/ Data)
- Yukarıdaki işlem sonrasında cihazı recıovery modunda yeniden başlatın
- Format data diyerek cihazı sıfırlayın ve recovery modunda yeniden başlatın
- İndirdiğiniz rom.zip dosyasını cihaza atın ve yükleme işlemini başlatın
- Yükleme bittiğinde Magisk 23 zip dosyasını yükleyin, yükleme işlemi sonrasında dalvik cache temizleyin ve cihazı yeniden başlatın.
Sistem
Yeni - MIUI 13 güncellemesi
Yeni - Android 12 güncellemesi [Redmi Note 9 Pro 5G / Mi 10T Lite, Redmi K30, Redmi K30 5G, Redmi K30i 5G, Mi 10 Lite Zoom]
Yeni - Yeni sistem yazı tipi, Mi Sans
Yeni - Yeni dinamik duvar kağıdı, bilimin güzelliğini mikroskop altında gösteriyor
Optimizasyon - Android Güvenlik Yaması Aralık 2021'e Güncellendi
Kilit ekranı
Düzeltme - "OK Google", komutunun ekran kapalıyken çalışmaması sorunu giderildi
Kamera
Düzeltme - Google Lens anahtarının Fotoğraf modu seçeneklerinde görünmemesi sorunu giderildi
Ayarlar Ayarlar
Düzeltme -- "Sessiz mod kapatıldığında ses çal" seçeneğinin devre dışı bırakılmasının tepki vermemesi hatası giderildi.
Galeri
Yeni - Koruyucu filigran özelliği, fotoğraflarınızı yetkisiz kopyalamaya karşı korumanıza olanak tanır
Yeni - Medya türleri, görüntüleri nasıl çekildiklerine göre kategorilere ayırmanıza olanak tanır
notlar
Optimizasyon - Geliştirilmiş Zihin haritaları deneyimi
Uyarı: Kamera, Mi 10T Pro'da düzgün çalışmıyor. Mi 10T Pro'nuz varsa bu sürüme yükseltme yapmanızı önermiyoruz. Redmi K30S Ultra / Mi 10T kamera iyi çalışıyor.
MIUI 13 ilk izlenim
Kamera açılış ve odaklanma süresinde ciddi bir düşüş olmuş. Sorunsuz ve takılma olmadan ara yüzde gezinmenin tadına varıyorsunuz, ekstra bellek özelliği artık aktif olarak kullanılır durumda, işlem yapmanıza gerek yok, kurulum bitip cihaz başladığında otomatik olarak aktif oluyor. Hafıza kısmında bunu göremiyorsunuz ancak 3. parti uygulamalar ile baktığınızda Zram 2 gb olarak görünmekte. Batarya konusunda ne çok iyi ne çok kötü diyebilirim, tüm gün aktif kullanım sonrası, sabah 8 akşam 8 arası %50 batarya tüketimi sağlıyor. Normal kullanımlarda çok rahat bir şekilde 36 ila 40 saat kullanmaya olanak tanır. Rom daha çok yeni olduğu için, uzun süreli kullanım testi için bir şey demek zor. Deneyimleme şansım olursa konu içine ekleme yapacağım.
Aleykümselam. Olacağını sanmıyorum Yuzarsif41, hocam. Çünkü stock romlarda gereksiz bir dünya özellik aktif halde duruyor. Kamera için şöyle bir öneri sunabilirim, kamera ayarlarından önceki modu kaydet seçeneğini aktif hale getirin, pro moda alın ve çıkın. Kamerayı açar açmaz resim çekmenize olanak tanıdığını görürsünüz. Pil için de kernel uygulamaları ile bir kaç ayar yaparsanız derin uyku modunu agresif hale getirebilirsiniz.Selamualeyküm mustafa hocam. Peki bu global romda da bu şekilde mi olur sizce ? mi note 10 pil olarak sürünür vaziyette kamera eski kalitesinde değil ve kamera hız olarak baya hantal. Miui 13 sizce Mi note 10 için globalde de iyi olur mu ?
Önerileriniz için teşekkür ederim hocam.Aleykümselam. Olacağını sanmıyorum Yuzarsif41, hocam. Çünkü stock romlarda gereksiz bir dünya özellik aktif halde duruyor. Kamera için şöyle bir öneri sunabilirim, kamera ayarlarından önceki modu kaydet seçeneğini aktif hale getirin, pro moda alın ve çıkın. Kamerayı açar açmaz resim çekmenize olanak tanıdığını görürsünüz. Pil için de kernel uygulamaları ile bir kaç ayar yaparsanız derin uyku modunu agresif hale getirebilirsiniz.
Sürüm: 8.10.0 build 11 40089. Güvenlik uygulamasından Netflix uygulamasının ağa bağlanma iznini verin. Ardından uygulamayı bellekten temizleyin ya da telefonu reboot edin. Böyle çözmüştüm. Yine yapamazsanız özel mesaj ile benden destek isteyebilirsiniz.Hocam tam olarak sürüm numarası nedir bulamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Buldum kurdum ancak yine aynı hatayı veriyor. Netflix hizmetine bağlanılamadı hatası veriyor ve açılmıyor.
Hocam sorunu çözdüm aslında benim hatam olmuş. Netflix apk kurmuştum bağlantı hatası veriyordu safety kontrolü de başarısız oluyordu bugün ihtiyaç olduğu için magisk hide aktif ettim ve yeniden başlatma yapınca safety kontrolünden geçti ve hata veren netflix apk çalışmaya başladı.Sürüm: 8.10.0 build 11 40089. Güvenlik uygulamasından Netflix uygulamasının ağa bağlanma iznini verin. Ardından uygulamayı bellekten temizleyin ya da telefonu reboot edin. Böyle çözmüştüm. Yine yapamazsanız özel mesaj ile benden destek isteyebilirsiniz.
Hocam Endonezya rom yüklü bende ama kamera ayarlarında önceki modu kaydet yok.Aleykümselam. Olacağını sanmıyorum Yuzarsif41, hocam. Çünkü stock romlarda gereksiz bir dünya özellik aktif halde duruyor. Kamera için şöyle bir öneri sunabilirim, kamera ayarlarından önceki modu kaydet seçeneğini aktif hale getirin, pro moda alın ve çıkın. Kamerayı açar açmaz resim çekmenize olanak tanıdığını görürsünüz. Pil için de kernel uygulamaları ile bir kaç ayar yaparsanız derin uyku modunu agresif hale getirebilirsiniz.