- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- Xiaomi Mi Note
- Konular
- 0
Rom'dan olduğu bariz belli. Gelde bunun düzeltmesini bekle şimdi.Yanlız değilsin aynı sorunu bende yaşıyorum maalesef
Rom'dan olduğu bariz belli. Gelde bunun düzeltmesini bekle şimdi.Yanlız değilsin aynı sorunu bende yaşıyorum maalesef
Xiaomi eu geliştirici ekibine yazdım cevap bekliyorum bakalımRom'dan olduğu bariz belli. Gelde bunun düzeltmesini bekle şimdi.
Cevap gelince buraya da yazarsanız çok makbule geçerXiaomi eu geliştirici ekibine yazdım cevap bekliyorum bakalım
TabikiCevap gelince buraya da yazarsanız çok makbule geçer
Cevap gelince buraya da yazarsanız çok makbule geçer
Aynen yaptım. Çökme durdu fakat login olmak istediğimde "üzgünüz, isteğinizle alqkali bir problem oluştu" hatası alıyorum. Valla anlamadım gitti.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Instagram uygulamasından izinler bölümünden cihaz bilgilerini alma izin vermen gerekiyormus duzelti bende
Normal giriş yap oluyor Facebook üzerinden vallan yaptın mı oluyor yanılmıyorsam ayarlar kısmına vpn yaz isaretledigime gir vpn aç dene biAynen yaptım. Çökme durdu fakat login olmak istediğimde "üzgünüz, isteğinizle alqkali bir problem oluştu" hatası alıyorum. Valla anlamadım gitti.
Instagram uygulaması çökmesi sorunu için ilk mesajdaki anlatımda çözümü zaten mevcut arkadaşlar, neden kendinize aksiyon yaratıyorsunuz