Yardım Mi note 10 lite yakınlık sensörü sorunu

yahyademirci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yahya
Cihazım
mi 9 lite
Konular
4
Arkadaşlar kolay gelsin. Mi note 10 lite cihaz aldım ama yakınlık sensörü kafasına göre çalışıyor. Bunun bir çözümü varmı. Bazen ekran kapanıyor bazen kapanmıyor. O çekirdek sürümünede girdim ekranı kapatınca 5 olan rakam 0 oluyor ama sağlıklı çalışmıyor.

CXath1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
J7
Konular
0

Bende böyle bir sıkıntı yok hangi rom yüklü sizde
miui global 11.05.5 kararlı rom yüklü. orjinal sanırım. dediğim gibi sadece çocuk seslerinde yani ince seslerde yapıyor. bende sesimi inceleterek konuşsam yine yankı yapıyor.

Oyla:

edmin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
Oppo reno 4
Meslek
HVKK Astsubay
Konular
25
Sensör sorunu yüzünden evofone a telefonumu yolladım. Bir hafta gibi kısa sürede telefonum yapıldı diye geldi. Ekran değişimi yapılmış, yazılım atılmış, kalibrasyonlar yapılmış servis raporunda böyle yazıyor. Sevindim hattımı taktım hemen arama yaptım ama düzelen birşey yok. Evofone müşteri hizmetlerini aradım tekrar geri gönderin dediler. Bugün geri gönderdim servise bakalım sonuç ne olacak.

Oyla:

anaksinamun

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali osman
Cihazım
Mi 9 t
Konular
12
Sensör sorunu yüzünden evofone a telefonumu yolladım. Bir hafta gibi kısa sürede telefonum yapıldı diye geldi. Ekran değişimi yapılmış, yazılım atılmış, kalibrasyonlar yapılmış servis raporunda böyle yazıyor. Sevindim hattımı taktım hemen arama yaptım ama düzelen birşey yok. Evofone müşteri hizmetlerini aradım tekrar geri gönderin dediler. Bugün geri gönderdim servise bakalım sonuç ne olacak.
Sensör değiştirmek yerine ekran değişimi nedir :)

Oyla:

Ckmckm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
can
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
1
ben bu sorundan dolayı genpadan para iadesi aldım telefondan kurtuldum poco x3 aldım sensör sorunsuz çalışıyor

Oyla:

Brkdzdr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi A2 lite
Konular
20
Böyle böyle telefonu çöp ettiriyorsunuz. WhatsApp dahil bilumum uygulamalarda sensör sorunu yok. Problem tamamen google dialer uygulamasinda

Oyla:

Ckmckm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
can
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
1
Böyle böyle telefonu çöp ettiriyorsunuz. WhatsApp dahil bilumum uygulamalarda sensör sorunu yok. Problem tamamen google dialer uygulamasinda
hayir sorun google dialerde degil baska truephone ya da diger romlarda miui arama uygulamasida sorun yapıyor telefon sorunlu bunu tuketici degil uretici yapiyor

Oyla:

edmin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
Oppo reno 4
Meslek
HVKK Astsubay
Konular
25
Sensör değiştirmek yerine ekran değişimi nedir :)
Anlamadım bende.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorun tamamen donanımsal arkadaşım. Azıcık telefondan anlayan bunu anlar. Ben bütün arama uygulamalarını kullandım hepsinde var sorun nasıl yok.

hayir sorun google dialerde degil baska truephone ya da diger romlarda miui arama uygulamasida sorun yapıyor telefon sorunlu bunu tuketici degil uretici yapiyor
Aynen teşekkürler kardeşim.

ben bu sorundan dolayı genpadan para iadesi aldım telefondan kurtuldum poco x3 aldım sensör sorunsuz çalışıyor
Nasıl aldınız banada anlatır mısınız?

Oyla:

Bir Acayip Adam

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kayıp
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
10
hayır sorun donamsal bir sorun eu rom yükleyip de denedim zaten kendi test sisteminde de aynı şekilde arada sapıtıyor ben tüketici hakem heyetine verdim. sonuç bekliyorum bakalım ne olacak

Oyla:

mm33

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi 11 ultra
Meslek
Personal trainer
Konular
53
hayır sorun donamsal bir sorun eu rom yükleyip de denedim zaten kendi test sisteminde de aynı şekilde arada sapıtıyor ben tüketici hakem heyetine verdim. sonuç bekliyorum bakalım ne olacak
O cihaz için yapılacak en mantıklı seçimi yapmışşınız umarım olumlu sonuçlanır ver para'nızı alırsınız.

Oyla:
Üst Alt