Ana ekrana basılı tutup ayarlar sekmesine girin orada ana ekran arama çubuğu diye bir seçenek var.Arkadaşlar bu ekranın altındaki google arama çubuğu nasıl kaldırılıyor? Fikri olan var mı?
Bunu nereden eklemeye çalışıyorsunuz ? Bende böyle bir sorun yok.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Arkadaşlar ekle dememe rağmen olmuyor ne yapmalıyım
Activty launcher dan yapıyorum olmuyor sende yeni wiget lar var mı acabaAna ekrana basılı tutup ayarlar sekmesine girin orada ana ekran arama çubuğu diye bir seçenek var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunu nereden eklemeye çalışıyorsunuz ? Bende böyle bir sorun yok.
Ana ekrana basılı tutup widgets bölümünden hava durumunu seçin oradan ekleyin aynı şey değil mi ? Ben öyle kullanıyorum bir sıkıntı yokActivty launcher dan yapıyorum olmuyor sende yeni wiget lar var mı acaba
Ama yenileri olmuyor öyle yeni olanlar daha hoşAna ekrana basılı tutup widgets bölümünden hava durumunu seçin oradan ekleyin aynı şey değil mi ? Ben öyle kullanıyorum bir sıkıntı yok
Teşekkür ederim.Ana ekrana basılı tutup ayarlar sekmesine girin orada ana ekran arama çubuğu diye bir seçenek var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunu nereden eklemeye çalışıyorsunuz ? Bende böyle bir sorun yok.
Cihazınızın şuan kurulu olan rom versiyonuyla ilgili detay vererek yeni konu açın oradan yardımcı olacaklardır burası custom rom konusu.en.mıuı sitesinde mi note10 lite global V13.0.1.0.SFNMIXM sürümü var. Telefonum orjinal garantili bu güncellemeyi indirip manuel olarak kurabilir miyim ?
Teşekkür ederim. Cevap beklerken miui13 geldi.Cihazınızın şuan kurulu olan rom versiyonuyla ilgili detay vererek yeni konu açın oradan yardımcı olacaklardır burası custom rom konusu.