- Adım
- Asdas
- Cihazım
- A50
- Konular
- 0
hocam işlem sonrasu imei gidermiBunu recovery üzerinden kuramazsınız fastboot üzerinden kuracaksınız.
hocam işlem sonrasu imei gidermiBunu recovery üzerinden kuramazsınız fastboot üzerinden kuracaksınız.
yok yani imei atılmış ama bundan önce sürüm düşürdüm önce miui 12.5 indirdim sonra 13 inirdim sonrada 13 eea rom indirdim gitmedi şimdide gitmez deilmi bide romda türkçe dil varmı birde rom tamamen note 10 lite için deilmi modlanmış falan değildir umarımCihaz merdiven altı değilse gitmez.
İmei atılmış = merdiven altıyok yani imei atılmış ama bundan önce sürüm düşürdüm önce miui 12.5 indirdim sonra 13 inirdim sonrada 13 eea rom indirdim gitmedi şimdide gitmez deilmi bide romda türkçe dil varmı birde rom tamamen note 10 lite için deilmi modlanmış falan değildir umarım
hocam merhaba, yüklendiniz mi, problem varmıyok yani imei atılmış ama bundan önce sürüm düşürdüm önce miui 12.5 indirdim sonra 13 inirdim sonrada 13 eea rom indirdim gitmedi şimdide gitmez deilmi bide romda türkçe dil varmı birde rom tamamen note 10 lite için deilmi modlanmış falan değildir umarım
hocam sizde de yükledikten sonra 13.0.1 sürümünden bahsediyorum güvenlik uygukamasında çökme meydana geliyormu bende sürekli çöküyorResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(Fastboot)
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Kurulum Talimatları
YEDEKLERİNİZİ ALMAYI UNUTMAYIN BÜTÜN VERİLERİNİZ SİLİNECEK !
İŞLEMLERE BAŞLAMADAN ÖNCE BOOTLOADER KİLİDİNİZİN AÇIK OLDUĞUNDAN EMİN OLUN.
Yöntem 1:
1- Cihazı fastboot moda alın.
2- İndirdiğiniz dosyayı zipten çıkarın. (Zip boyutu 3.3GB, Zipten çıkarılmış boyut 5.5GB)
3- Cihazı bilgisayara usb yoluyla bağlayın ve "windows_fastboot_first_install_with_data_format.bat" adlı batch dosyasını yönetici olarak çalıştırın.
4- İşlem bitince cihaz yeniden başlayacak ve açılacak. ( İlk boot uzun sürebilir müdahale etmeyin. )
Yöntem 2:
1- Cihazı recovery moda alın (Orangefox !! )
2- Menü tuşuna basıp reboot butonuna basın ve fastbootu seçin.
3- Cihaz yeniden başlayıp orangefox fastboot modu açılacak.
4- Cihazı bilgisayara usb yoluyla bağlayın ve "windows_fastboot_first_install_with_data_format.bat" adlı batch dosyasını yönetici olarak çalıştırın.
5- İşlem bitince cihaz yeniden başlayacak ve açılacak. ( İlk boot uzun sürebilir müdahale etmeyin. )
Kontrol merkezini yeni sürümle değiştirmek için adb üzerinden ekteki "systemui.zip" adlı zipin içindeki apk dosyasını yüklemelisiniz.
merhaba, ben de öyle kullanıyorum herhangi bir sıkıntı olmaz.Hocam merhabalar öncelikle Mi Note 10 Lite ( toco ) cihazım var çift simli ama sadece 1 imei aktif eğer bu eu rom'u atarsam fastboot üzerinden imei gider mi?
Teşekkür ederim dostum cevabın için.merhaba, ben de öyle kullanıyorum herhangi bir sıkıntı olmaz.