Temiz kurulumda yavaşlık yok mu yani? Öyleyse ben de yapayım.Temiz kurulum yaptım.
Ses kısma tuşuna 2 kere basınca kamera açıldığı için hiç aramadım ancak kilit ekranındaki sol alt kısayolu özelleştirilebiliyor.Uzun zaman sonra eu rom u bu sürümle yeniledim, kilit ekranında kamera simgesini kaldırmışlar ayarlardan da bulamadım ,birde cihazın derin uykuya geçip geçmediğini takip ettiğiniz bir app var mı, teşekkürler
Aynen hocam ses kısmayı ayarladım, ancak dediğiniz özelleştirmeyi bulamadım, birde cep modu da yok bugün cebimde birini aradı. Şarj olarak 12.1 den geçtim daha az gidiyor sanırım daha yeni kullanmaya başladımSes kısma tuşuna 2 kere basınca kamera açıldığı için hiç aramadım ancak kilit ekranındaki sol alt kısayolu özelleştirilebiliyor.
Derin uykuyu takip etmiyorum çünkü şuan batarya performansından memnunum
Bu room twrp ile kuruluyormu yada kursam olurmuResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
İŞLEMLERE BAŞLAMADAN ÖNCE BOOTLOADER KİLİDİNİZİN AÇIK OLDUĞUNDAN EMİN OLUN.
Kurulum Talimatları
• Yedeklerinizi bilgisayara, taşınabilir diske almayı unutmayın.
• Recovery bölümüne giriş yapın. (Tercihen OrangeFox)
• İndirdiğiniz romu flashlayın.
• Format data yapın ve yeniden başlatın afiyet olsun.
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
-Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
-Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Romdan alınmış ekran görüntülerini ekler bölümünde görebilirsiniz.
Herhangi bir sorunuz olduğunda konu altından sormaya çekinmeyin.