Rom Mİ Note 10 Lite Xiaomi.EU v12.0.3.0 İndirme Bağlantısı(MIUI12) Sorunsuz

gigascor45

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ILKER GUNDUZ
Cihazım
MI 6
Konular
18
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mİ Note 10 Lite Xiaomi.EU MINote10LITE_V12.0.3.0.QFNMIXM_v12-10 Stabil Rom
Güncelleme Yöntemleri

1) Xiaomi.EU yüklü ise OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp /Install menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.

MelPro53

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Melih Aslıyüksek
Konular
13
Teşekkürler indirecek arkadaşlara söyliyeyim sensör sorunu devamke :) donanımsal o artık alışın ayrıca EU romun MIUI11 sürümü çok güzel 12 çok şarj yiyor bende 5 saat ekran süresi alıyorum 2 aylık cihazla tavsiye etmem.

fuathan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fuathan
Cihazım
Poco F2 Pro
Meslek
Turizm Ticaret
Konular
0
Teşekkürler indirecek arkadaşlara söyliyeyim sensör sorunu devamke :) donanımsal o artık alışın ayrıca EU romun MIUI11 sürümü çok güzel 12 çok şarj yiyor bende 5 saat ekran süresi alıyorum 2 aylık cihazla tavsiye etmem.
Bu arada kullanıyorum şuan sensör sorunu felan yaşamadım ben, alakası yok donanımsal değil, ben google'ın uygulamasında sorun yaşıyorum bu sensör olayını, kendi arama uygulamasını kullandığımda hiçbir sorunla karşılaşmadım bu zamana kadar.

cihanmpower

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
cihan
Cihazım
Mi 10t
Meslek
Babayım
Konular
10
Bu arada kullanıyorum şuan sensör sorunu felan yaşamadım ben, alakası yok donanımsal değil, ben google'ın uygulamasında sorun yaşıyorum bu sensör olayını, kendi arama uygulamasını kullandığımda hiçbir sorunla karşılaşmadım bu zamana kadar.
kendi orjinal arama uygulamasını nasıl yüklediniz acaba

fuathan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fuathan
Cihazım
Poco F2 Pro
Meslek
Turizm Ticaret
Konular
0
Bu romun içinde orijinal arama uygulaması var. Ayrıca yüklemenize gerek yok.
Optimizasyon gerçekten çok kötü arkadaşlar miui 12 nin, 5 saat 4 dakika ekran sürem var batarya %59 bu nedir ya aospnin gözünü seveyim.

MelPro53

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Melih Aslıyüksek
Konular
13
Optimizasyon gerçekten çok kötü arkadaşlar miui 12 nin, 5 saat 4 dakika ekran sürem var batarya %59 bu nedir ya aospnin gözünü seveyim.
5 Saat ve %41 kullanım mı ?? Ben şu an 1 saat 4 dakika ekran kullanımı ile %72 deyim sadece konum ve 3g açık bence benim telefonda sorun var.Millet 10 saat ekran süresi alıyor.

fuathan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fuathan
Cihazım
Poco F2 Pro
Meslek
Turizm Ticaret
Konular
0
5 Saat ve %41 kullanım mı ?? Ben şu an 1 saat 4 dakika ekran kullanımı ile %72 deyim sadece konum ve 3g açık bence benim telefonda sorun var.Millet 10 saat ekran süresi alıyor.
hocam bilemiyorum ben aosp kullandım bunlardan 3 kat daha iyi ekran süresi aldım ne bileyim

raifcevherliol

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
raif
Cihazım
14T Pro
Konular
18
bende ilk guncellemeden beri sensor sorunu yok sukur

Urtur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Utku
Cihazım
Mi Mix 2
Konular
2
hocam bilemiyorum ben aosp kullandım bunlardan 3 kat daha iyi ekran süresi aldım ne bileyim
Yanlış hesaplamıyorum değil mi? Şu hali ile tahmini 10 saat üzeri ekran süresi alacaksınız. Ama siz memnun değilsiniz. Çünkü aosp ile 30 saat ekran süresi alıyordunuz. Doğru mu anlamışım?

Üst Alt