Rom Mİ Note 10 Lite Xiaomi.EU v12.0.3.0 İndirme Bağlantısı(MIUI12) Sorunsuz

fuathan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fuathan
Cihazım
Poco F2 Pro
Meslek
Turizm Ticaret
Konular
0
Yanlış hesaplamıyorum değil mi? Şu hali ile tahmini 10 saat üzeri ekran süresi alacaksınız. Ama siz memnun değilsiniz. Çünkü aosp ile 30 saat ekran süresi alıyordunuz. Doğru mu anlamışım?
ben 10 saat ekran süresi almıyorum başka arkadaşlar alıyormuş, aosp ile ben 10 saat gördüm adamlar miui 12 ile görüyor.

Resquee06

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kudret
Cihazım
Mi8
Konular
50
1 Saat 10 Dakikalık pubg bunun içinde. Büyük oranda WiFi Kullanımı parlaklık tamamında sonda. EU 12.0.2 stabil. Miui 12 Ye göre çok memnun kaldım şuanlık dikkat etsem rahat 11 Saat ekran süresi verir ve daha şarj %9

Ekli dosyalar

• IMG_20201106_055227.jpg
    IMG_20201106_055227.jpg
    349,1 KB · Görüntüleme: 35

1dost

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
T.D.
Cihazım
Xiaomi 12
Konular
26
Bu arada kullanıyorum şuan sensör sorunu felan yaşamadım ben, alakası yok donanımsal değil, ben google'ın uygulamasında sorun yaşıyorum bu sensör olayını, kendi arama uygulamasını kullandığımda hiçbir sorunla karşılaşmadım bu zamana kadar.
Sensör sorunu bence de donanımsal. Global de de eu romda da sorunu yaşamaya devam ediyorum. Ama çok büyük bir sorun değil bana göre.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mİ Note 10 Lite Xiaomi.EU MINote10LITE_V12.0.3.0.QFNMIXM_v12-10 Stabil Rom
Güncelleme Yöntemleri

1) Xiaomi.EU yüklü ise OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp /Install menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.

2.6 GB diyor hocam ota yoluyla baktım. Baştan mı indiriyor romu

inamiyui

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
23
1 Saat 10 Dakikalık pubg bunun içinde. Büyük oranda WiFi Kullanımı parlaklık tamamında sonda. EU 12.0.2 stabil. Miui 12 Ye göre çok memnun kaldım şuanlık dikkat etsem rahat 11 Saat ekran süresi verir ve daha şarj %9
PUBG oynarken GFX Tool uygulamasını kullanıp 60FPS yapıp mı oynuyorsunuz yoksa direkt olarak herhangi bir ek uygulama olmadan mı oynuyorsunuz?

1dost

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
T.D.
Cihazım
Xiaomi 12
Konular
26

arslan1010

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan ARSLAN
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
1
Herkese Selamlar, şahsi görüşüm olarak ekran süresi ıvır zıvırı kafanıza bence pek takmayın, stock rom'un hatalarına ve ekstra saçma sapan reklamlara göre eu custom rom kullandığım romlar arasında en iyisi.Kullandığınız telefon xiaomi. aosp tabanlı rom denedim fakat beğenmedim yada alışamadım,şahsi düşüncem xiaomi cihazlarda miui tabanlı rom kullanılmalı, herkese iyi forumlar

TacoNikky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taco
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
App Dev/Tech
Konular
7
Herkese Selamlar, şahsi görüşüm olarak ekran süresi ıvır zıvırı kafanıza bence pek takmayın, stock rom'un hatalarına ve ekstra saçma sapan reklamlara göre eu custom rom kullandığım romlar arasında en iyisi.Kullandığınız telefon xiaomi. aosp tabanlı rom denedim fakat beğenmedim yada alışamadım,şahsi düşüncem xiaomi cihazlarda miui tabanlı rom kullanılmalı, herkese iyi forumlar
İyi ki yorum yapmışsınız ben bunu sitede bulamamıştım. Geçtim rahatladım her şey olması gerektiği şekilde çalışıyor, hem de hızlı. Teşekkürler

Üst Alt