- Adım
- Csm
- Cihazım
- Xiomi mi Not 10
- Konular
- 2
Bugün EU Rom a güncelleme geldi indirdim yükledim yükleyen var mı
hangi romu sahipsiniz şuanda global için 12.0.2.0(QFNMIXM) ve globsl avrupa için 12.0.1.0(QFNEUXM) sürümleri mevcut sıra ile geliyor.Merhabalar, bir çok sitede global güncellemenin geldiği yazıyor ama gelen bir güncelleme yok. Kesin belirli bir takvim var mı?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mİ Note 10 Lite Xiaomi.EU MINote10LITE_V12.0.2.0.QFNMIXM_v12-10 Stabil Rom
Güncelleme Yöntemleri
1) Xiaomi.EU yüklü ise OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp /Install menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Yüklemeden sonra cihazı açın kurulumlarını yapın arama ekranı ile ilgili sıkıntı olacak aşağıdaki Magisk modülü yükleyin sıkıntı ortadan kalkar...
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Magisk yükleme açıklaması
ben bu tür işlerle pek uğraşan birsii değilim bende v11 yüklüydü denetle yaparak yeni rom u indirdim trwp den yüklemeyi planlıyorum şimdi sorularım
1 - trwp den yüklemede herhangi bir uyumsuzluk sorunu olurmu v11 - v12 geçişi yüzünden
2 - arama ekranı sorununu magisk modülü yükleyin demişsiniz magisk yükleyip üstteki arama ekranı dosyasını ne yapacağım ?
Tavsiye olarak sürüm yükseltmelerinde temiz kurulum önerilir.
Modül vs ile uğraşmak istemiyorsanız linkte yer alan romu yükleyin sıfır sıkıntı...
Rom - Mi Note 10 Lite Miui 12 Hellas V12.0.3.0. XRTV Stabil Rom (Video) A10
Xioami Miui Hellas XRTV rom, içinde bir çok özelleştirme seçeneği bulunan, Custom rom tadında bir rom'dur. Cihazınızın Bootloader Kilidi açık,TWRP yüklü olmalıdır. Rom Kurulum Adımları Rom kurulurken tüm verileriniz silinecek, resim, video, müzik vs varsa PC’ye yedek alın.. Tuş...forum.miuiturkiye.net
anladığım kadarı ile farklı bir rom bu paylaştığınız eu rom ile arasındaki fark nedir ?
Daha stabil ve modülsüz
indirdim trwp ile temiz kurulum yapıcam bakalım nasıl bu arada modülsüz ne demek tam bilmiyorum iphone kullanan birisi olarak android dünyasına yeni giriş yaptım root vs yeni öğreniyorum
Şu an kullanıyorum,gayet iyi,memnun kalırsınız...
yükledim ancak nasıl bir rom acaba güncelleme ekibi nasıl