- Adım
- Tayfun
- Cihazım
- MI Note 10 Lite
- Konular
- 0
Aynen şarj sorunu olanları görmüştüm de hız problemi yaşadıklarını sanmıyordum. Şu lanet korona belası yüzünden çalışanlar maskeyle çalıştığı için beyinlerine oksijen gitmiyor ve bu sonuçları doğuruyor. Eskiye dönsem ayar mayar çekeceksin ve garantiden çıkacak. Harbiden sıkıntı. Bu arada bir sorunu daha ekleyeyim. Deezer, YouTube gibi uygulamalardan müzik dinleyince bildiri geldiği esnada ses bir anlık takılıyor, hatta ekran alıntısı alınca da takılıyor müziğin sesi. Telefonuna ekranı kapalı olunca da WhatsApp'tan gelen bildiri bile bunu yapabiliyor. Harbiden içine etmişler. Yanıtınız için teşekkürler, bir tek ben de var sanıyordum. MIUI 12.5 güncellemesi gelince hard reset atmayı düşünüyordum belki düzelir diye. Şimdi formatla boşuna ugraşmayalım. Çevremdeki Xiaomi kullanıcılarını uyarayım da güncellemesinler.Bu da yazılımsal hocam, and 11le bir çok kişi de yavaş şarj olduğunu belirtmişti. Dikkat ederseniz 3470 ile şarj etmesine rağmen eskiden 5730'luk şarja göre cihaz daha sıcak. Yani düzgün yapmadıkları android 11 yazılımında 5700 ile şarj verirlerse sıcaklıktan dolayı ya ekranınız sararır ya başka sorunlar olur. Şu miui 13 gelse de kurtulsak artık.