Rom Mi Note 10 Lite Xiaomi.Eu Stabil V12.1.4.0.RFNMIXM A11

• Konbuyu başlatan Stoya
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 205
  • Görüntüleme 23K

raifcevherliol

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
raif
Cihazım
14T Pro
Konular
18
Merhaba
Mi Note 10 Lite MİUİMİX Stabil V12.1.1.0.RFNMIXM A11
Acaba bu romu kuran varmi.Bu romdada hatalar varmi?
Xiaomi eu dan herhangi bir farki varmi?
yardimci olursaniz sevinirim
ben kurdum bir haftadır kullanıyorum ufak tefek seyler var rahatsız etmiyor mesela güneş ışıgı modu calışmıyor veya konusma bittikten sonraki kontor bildirimi sürekli ekranda kalıyor ve ekran acık sekilde bekliyor kendim kapatıyorum gibi seyler onun disinda sıkıntı yok bende, sende kurabilirsin bundan önce eu nun A11 i kullandım cok kasma donma yaptı nedense bunda da bazen chrome uygulaması donuyor kısa sureli tepki vermiyor

xLapter

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tayfun
Cihazım
MI Note 10 Lite
Konular
0
Mi Note 10 Lite telefonuma 29 Ocak 2021 tarihinde 2.1GB büyüklüğünde MIUI-V12.1.1.0RFNMIXM güncellemesi geldi. Telefonumun arayüzü 12.0.3 sürünmünden 12.1.1'e yükseldi. Aynı zamanda Android 10'dan Android 11'e yükseldi. Şu bulmuş olduğum hatalar sizde de mevcut mudur?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

1-)

Bluetooth bildiriminde karanlık mod açıkken yazılar beyaz renkte olması gerektiği gibi, fakat bildirim şablonunda arkaplan beyaz temaya göre siyah olması lazımken sorunlu çalışıyor.

Bu da karanlık mod kapalıyken hali... Yani sorunsuz çalışıyor.

2-)

"Okundu olarak işaretle" yazısı bildirim balonunda neredeyse taşmış vaziyette.

3-)

Notlar uygulamasında yeni not ekle kısmına girince yeni gelen özellik olan kalem seçeneği gözükmüyor.

Teşekkürler...

aehzmgeit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
arkadaşlar merhaba. Mi Note 10 Lite - MIUI 12 | EU 12.1.1.0.RFNMIXM | Stable rom kullanıyorum. bluetooth kulaklık ile konuşurken ekranı kilitleyip cebime koyduğumda 2-3 sn. sonra tekrar arama ekranı aktif oluyor ve cebimde ekrana dokunuyor, telefon kapanıyor vs. durumlar oluyor. kulaklıksız arama yaptığımda da denedim, kulağımdayken ekran açılmıyor sorun yok ama handsfree konuşurken de ekranı kilitlediğimde 2-3 sn. sonra ekran tekrar aktif oluyor. ayarlarda cep modu da artık yok. çözüm bulamadım. aynı sorunu yaşayan ve sorunun çözümünü bilen var mı? varsa yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkür ederim. iyi forumlar.

Behsam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
android 6
Cihazım
redmi note4
Konular
7
arkadaşlar merhaba. Mi Note 10 Lite - MIUI 12 | EU 12.1.1.0.RFNMIXM | Stable rom kullanıyorum. bluetooth kulaklık ile konuşurken ekranı kilitleyip cebime koyduğumda 2-3 sn. sonra tekrar arama ekranı aktif oluyor ve cebimde ekrana dokunuyor, telefon kapanıyor vs. durumlar oluyor. kulaklıksız arama yaptığımda da denedim, kulağımdayken ekran açılmıyor sorun yok ama handsfree konuşurken de ekranı kilitlediğimde 2-3 sn. sonra ekran tekrar aktif oluyor. ayarlarda cep modu da artık yok. çözüm bulamadım. aynı sorunu yaşayan ve sorunun çözümünü bilen var mı? varsa yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkür ederim. iyi forumlar.
xiaomi.eu 12.02.2021 tarihte de Bu surumu guncelledi ,Sen oncekinimi kurdun,yoksa yenilenmisinimi?

TacoNikky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taco
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
App Dev/Tech
Konular
7
Mi Note 10 Lite telefonuma 29 Ocak 2021 tarihinde 2.1GB büyüklüğünde MIUI-V12.1.1.0RFNMIXM güncellemesi geldi. Telefonumun arayüzü 12.0.3 sürünmünden 12.1.1'e yükseldi. Aynı zamanda Android 10'dan Android 11'e yükseldi. Şu bulmuş olduğum hatalar sizde de mevcut mudur?

1-)

Bluetooth bildiriminde karanlık mod açıkken yazılar beyaz renkte olması gerektiği gibi, fakat bildirim şablonunda arkaplan beyaz temaya göre siyah olması lazımken sorunlu çalışıyor.

Bu da karanlık mod kapalıyken hali... Yani sorunsuz çalışıyor.

2-)

"Okundu olarak işaretle" yazısı bildirim balonunda neredeyse taşmış vaziyette.

3-)

Notlar uygulamasında yeni not ekle kısmına girince yeni gelen özellik olan kalem seçeneği gözükmüyor.

Teşekkürler...
Ayarlardan bildirim türü (bildirim tarzı) diye aratırsanız aşağıdaki ekranı göreceksiniz. Ordan android'i seçerseniz bildirimlerdeki kaymalar düzelecektir.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-02-18-18-40-29-630_com.miui.notification.jpg
    Screenshot_2021-02-18-18-40-29-630_com.miui.notification.jpg
    162,9 KB · Görüntüleme: 15

xLapter

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tayfun
Cihazım
MI Note 10 Lite
Konular
0
Ayarlardan bildirim türü (bildirim tarzı) diye aratırsanız aşağıdaki ekranı göreceksiniz. Ordan android'i seçerseniz bildirimlerdeki kaymalar düzelecektir.
Yanıtınız için teşekkürler, ben güncellemeden sonra gelen sorundan bahsetmiştim. Android 10'da dao bahsettiğiniz ayarlardan Android seçeneği seçiliydi, şimdi de o seçili. Yeni güncellemeyle MIUI bildirim çubuğu da hatalı oldu zaten. Onun da resmini koyuyorum. Cevapla butonu bitişik, içerik bilgileri sağa kaymış. Önceden bildirimde "Teras Cafe" diye ismi de gözükürdü.

TacoNikky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taco
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
App Dev/Tech
Konular
7
Yanıtınız için teşekkürler, ben güncellemeden sonra gelen sorundan bahsetmiştim. Android 10'da dao bahsettiğiniz ayarlardan Android seçeneği seçiliydi, şimdi de o seçili. Yeni güncellemeyle MIUI bildirim çubuğu da hatalı oldu zaten. Onun da resmini koyuyorum. Cevapla butonu bitişik, içerik bilgileri sağa kaymış. Önceden bildirimde "Teras Cafe" diye ismi de gözükürdü.

Ben miui bildirimde bozdular sanmıştım, meğer ikisini de bozmayı becermişler bu miui 12 adam olmayacak, 13 çıksa da kurtulsak

xLapter

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tayfun
Cihazım
MI Note 10 Lite
Konular
0
Ben miui bildirimde bozdular sanmıştım, meğer ikisini de bozmayı becermişler bu miui 12 adam olmayacak, 13 çıksa da kurtulsak
12.0.3 (Android 10)'de sorun yoktu. Muhtemelen Android 11'e uyumlu yapamadılar. Zaten güncellemeyi indirirken biraz sorun da çıkarmıştı. Yani güncelleme yayınlanmamış ülkemize, ama yine de indiriyor gibi bir izlenim yarattıydı.

Bir sorunum daha var, güncellemeden kaynaklı mıdır bilemiyorum, kablodan olabileceğini düşnüyorum, ama imkansız. Şarj cihazını prizde bırakmam ve kabloyu asla yanımda taşımam, kablonun ezilmemesi için de özen gösteririm. Güncellemeyi yaptıktan sonra telefonun şarj hızındaki yavaşlığı fark ettim, bügün de o hızı test ettim, eski ekran alıntısını saklıyordum, aradaki farkı paylaşıyorum;

Önce (7 Kasım 2020):

Sonra (23 Şubat 2021):

Kayıp 2260 mA nereye uçtu? :D

TacoNikky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taco
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
App Dev/Tech
Konular
7
Bu
12.0.3 (Android 10)'de sorun yoktu. Muhtemelen Android 11'e uyumlu yapamadılar. Zaten güncellemeyi indirirken biraz sorun da çıkarmıştı. Yani güncelleme yayınlanmamış ülkemize, ama yine de indiriyor gibi bir izlenim yarattıydı.

Bir sorunum daha var, güncellemeden kaynaklı mıdır bilemiyorum, kablodan olabileceğini düşnüyorum, ama imkansız. Şarj cihazını prizde bırakmam ve kabloyu asla yanımda taşımam, kablonun ezilmemesi için de özen gösteririm. Güncellemeyi yaptıktan sonra telefonun şarj hızındaki yavaşlığı fark ettim, bügün de o hızı test ettim, eski ekran alıntısını saklıyordum, aradaki farkı paylaşıyorum;

Önce (7 Kasım 2020):

Sonra (23 Şubat 2021):

Kayıp 2260 mA nereye uçtu? :D
Bu da yazılımsal hocam, and 11le bir çok kişi de yavaş şarj olduğunu belirtmişti. Dikkat ederseniz 3470 ile şarj etmesine rağmen eskiden 5730'luk şarja göre cihaz daha sıcak. Yani düzgün yapmadıkları android 11 yazılımında 5700 ile şarj verirlerse sıcaklıktan dolayı ya ekranınız sararır ya başka sorunlar olur. Şu miui 13 gelse de kurtulsak artık.

Üst Alt