Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomMİ Note 10 Lite Xiaomi.EU 12.0.2.0 İndirme Bağlantısı
Arkadaşlar altı üstü telefon benim için sorun olan senin için sorun değildir kullanıma ve beklentiye bağlı en nihayetinde. Birbirimizi kırmaya değmez gerilmeyelim dostlar
Mİ Note 10 Lite Xiaomi.EU MINote10LITE_V12.0.2.0.QFNMIXM_v12-10 Stabil Rom
Güncelleme Yöntemleri
1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp /Install menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Fastboot İndirme Bağlantısı ;
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Merhaba,
Ben direk yükledim ama telefon geldiğinde arama ekranı açılmıyor. Gelen aramayı açamıyor veya kapatamıyorsunuz. Şimdi format data yaptım tekrar yüklüyorum. Hayırlısı bakalım...
Mİ Note 10 Lite Xiaomi.EU MINote10LITE_V12.0.2.0.QFNMIXM_v12-10 Stabil Rom
Güncelleme Yöntemleri
1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp /Install menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
Fastboot İndirme Bağlantısı ;
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Merhaba,
Ben direk yükledim ama telefon geldiğinde arama ekranı açılmıyor. Gelen aramayı açamıyor veya kapatamıyorsunuz. Şimdi format data yaptım tekrar yüklüyorum. Hayırlısı bakalım...
Forum kullanıcılarımız mağdur olmamaları adına rom içerisindeki hatalar düzeltilerek gerekli yama dosyaları ya da hatasız rom dosyaları eklenene kadar konu içerisinde yer alan indirme bağlantıları kaldırılarak konu yeni yorumlara kapatılmıştır.