- Adım
- Sefa Mert
- Cihazım
- OnePlus 9R & Po
- Konular
- 34
Yok her yolu denedim ben hocam . Miui 11 geri dusemez miyizYokmu bir çözümü arkadaşlar bunun...
Yok her yolu denedim ben hocam . Miui 11 geri dusemez miyizYokmu bir çözümü arkadaşlar bunun...
Yok her yolu denedim ben hocam . Miui 11 geri dusemez miyiz
Rom hatalı hocam geçmiş olsunUğraştığımız şeylere bak ya xiaomi'den soguyorum artık.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.![]()
Mİ Note 10 Lite Xiaomi.EU MINote10LITE_V12.0.2.0.QFNMIXM_v12-10 Stabil Rom
Güncelleme Yöntemleri
1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp /Install menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
MiFlash 2016.04.01.0 64Bit
Recovery İndirme Bağlantısı ;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirFastboot İndirme Bağlantısı ;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Merhaba,
Ben direk yükledim ama telefon geldiğinde arama ekranı açılmıyor. Gelen aramayı açamıyor veya kapatamıyorsunuz. Şimdi format data yaptım tekrar yüklüyorum. Hayırlısı bakalım...
Hocam farkında mısınız bilmiyorum ama bu custom rom. Xioami ile bir alakası yok ki ...Xiaomi den soğuma sebebi sen romu yayınlarken neden denemezsin ki? Arama ekranı açılmıyor. Biri arayınca telefonu acamazsiniz. Uygulama kasası açınca duvar kağıdı görünmez oluyor. Onun haricinde tam ekran hareketlerinde çubuk yok. Başka hata görmedim şimdilik ama aramalari acamamak bu romu kullanmamak için tek sebep.
Farkındayız hocam google aramalar mesajlaşmaları seçmeseydi marka ağırlığı olsaydı az.Hocam farkında mısınız bilmiyorum ama bu custom rom. Xioami ile bir alakası yok ki ...
Yapabileceği bir şey yok. Marka ağırlığı olsaydı diyorsunuz. Kabul etmeseydi Google playi bile kullanamazdı büyük ihtimalle Huawei gibiFarkındayız hocam google aramalar mesajlaşmaları seçmeseydi marka ağırlığı olsaydı az.
Hocam huawei google'a pay vermeyi seçmedi o yüzden google kesti desteği orda amerika-çin atışması devreye girdi anlicağın günümüzde samsung nasıl kendi arayüzünü entegre etmişse xiaomi'de yapabilirdiYapabileceği bir şey yok. Marka ağırlığı olsaydı diyorsunuz. Kabul etmeseydi Google playi bile kullanamazdı büyük ihtimalle Huawei gibi