Yardım Mi note 10 lite wifi sorunu

rotindaaa21

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Not 11Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Cihaz rootlu ise magiskten
Wifi bonding (qcom)
Modülünü indirip aktif edin.

Marriedman92

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Marriedman
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
8
Cihaz rootlu ise magiskten
Wifi bonding (qcom)
Modülünü indirip aktif edin.
Rootlu değil maalesef Utku bey sağolsun baya bı telefon kasıyor dedim oda bı rom önerdi fakat hangisini yükleyeceğime karar veremedim sizinde var mı acaba önerebileceğiniz bir rom malûm stock romlar çok kötü yaptı cihazı sorunlar,kasmalar,donmalar ya bir uygulama bile kullanıyorum o bile sayfayı çevirdikçe takılarak gösteriyor.

rotindaaa21

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Not 11Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Ben eu rom öneriyorum ama onun içinde twrp ve root atmanız gerekiyor bu işlerden anlamıyorsunuz uzak durun. Onun dışında sürüm düşürebilirsiniz güncellemeler telefonları yavaşlatıyor miui 13 özelikle yeni dağıtıldı için bir çok hatası var malesef

Marriedman92

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Marriedman
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
8
Ben eu rom öneriyorum ama onun içinde twrp ve root atmanız gerekiyor bu işlerden anlamıyorsunuz uzak durun. Onun dışında sürüm düşürebilirsiniz güncellemeler telefonları yavaşlatıyor miui 13 özelikle yeni dağıtıldı için bir çok hatası var malesef
Yazılım konusunda sorunum yok çok şükür twrp ve root atabilirim sadece işte tek sıkıntım wifi kopması,bı satış platformu olan uygulamada bile ilanlara bakarken fotoları değiştirirken bile kasıyor telefon düşünün tuş kilidine basıyorum telefon kitleniyor ondan sonra kilit sesi geliyor o kadar saçma bir kasma var keza kaldı ki herşey güncel,temizleme olayını komple her gün yaparım onun haricinde 70 75 GB dolu hafıza sadece hani 50 60 GB boş yerim var ama çok inanılmaz saçma bir kasma söz konusu buda beni çok rahatsız ediyor.

Üst Alt