Sohbet Mi Note 10 Lite vs Oppo Reno 2Z. Sizce hangisini almalıyım?

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Bence Oppo. Lite modeller hep sorunlu oluyor. Forumda çok fazla konu var telefonun sorunları ile. Bence Oppo işinizi görecektir. Kendim lite kullanıcısı olduğum için biliyorum. En az destek hep litelarda oluyor.
Hocam sizin cihaz mi 8 lite galiba. o modeli maalesef bi süre ben de kullandım. yurtdışı cihazdı. o model gerçekten şebeke anlamında ve mobil veri anlamında sıkıntılıydı. ama sonraki lite modellerinde öyle bir sorun görmedim. 9 lite kullandım gerçekten iyiydi. o da yurtdışıydı bu arada.

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
141
COLOR OS her ne kadar Flyme'den çalıntı olsa da en sevdiğim arayüz tasarımsal olarak. tek kelime ile mükemmel. color os teması kullanmıştım ama o zevki asla vermiyor. bü yüzden OPPO !

ama güç bakımından xiaomi tabii. arayüz tasarımına önem veriyorsanız oppo alın ama performans ve daha fazla destek istiyorsanız xiaomi alın derim

GokhanGüçlü

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 9 lite
Konular
0
Merhabalar, Xiaomi Mi Note 10 Lite ile Oppo Reno 2Z arasında kararsız kaldım. Sizce hangi telefonu almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim. Ara sıra Pubg Mobile oynuyorum. Genel kullanım mail ve fotoğraf olarak düşünebiliriz.
Eğer bu iki cihaz arasında kaldıysan mi note 10 lite kesinlikle alma. Çünkü cihaz açık bir şekilde sensör arızalı kısa vadede umursamazsınız ama uzun vadede çok can sıkar. Bile bile arızalı cihaz alınmaz. Oppo reno 2z işlemci olarak düşük ama belirlenmiş kronik sorunu yok. Mi 10lite bekleye bilirsiniz yada samsungun s10lite cihazına yönelin derim işlemcisi çok iyi. Bu arada bende mi9 lite kullanıyorum. Bu arada xiaomi alırken aldığınız firmalara dikkat edin cepporttan uzak durmanızı tavsiye ederim.

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Hocam sizin cihaz mi 8 lite galiba. o modeli maalesef bi süre ben de kullandım. yurtdışı cihazdı. o model gerçekten şebeke anlamında ve mobil veri anlamında sıkıntılıydı. ama sonraki lite modellerinde öyle bir sorun görmedim. 9 lite kullandım gerçekten iyiydi. o da yurtdışıydı bu arada.
Evet hocam, illallah ettim ama şuanki şartlar yüzünden değiştirmem zor. Mi 6 ile takas işine girdim daha kötü oldu. Tasarım diye aldatılmışız. Kumar gibi telefon. Bı yerden kazandan bir yerden noksanlık veriyor.

Barisprlk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Mi9 Lite
Konular
14
o fiyat bandı benim için biraz yüksek kalıyor. Aslında kendimi biraz daha zorlasam mi 8 pro modeline bakmıştım. Hepsiburada da mi 8 göremedim. Mi 8 2 yıllık cihaz sanırım değil mi? Almak ne kadar mantıklı olur acaba? Yeni bir cihaz yerine bunu almak?
Sizin tercihiniz hocam :) Allah gönlünüze göre versin.

emrek016

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
4
Eğer bu iki cihaz arasında kaldıysan mi note 10 lite kesinlikle alma. Çünkü cihaz açık bir şekilde sensör arızalı kısa vadede umursamazsınız ama uzun vadede çok can sıkar. Bile bile arızalı cihaz alınmaz. Oppo reno 2z işlemci olarak düşük ama belirlenmiş kronik sorunu yok. Mi 10lite bekleye bilirsiniz yada samsungun s10lite cihazına yönelin derim işlemcisi çok iyi. Bu arada bende mi9 lite kullanıyorum. Bu arada xiaomi alırken aldığınız firmalara dikkat edin cepporttan uzak durmanızı tavsiye ederim.
Bu bahsedilen sensör arızası tüm cihazlar da mı var? Yoksa ara ara mı çıkıyor? Bu ara çok duymaya ve okumaya başladım bu konuyu. İnsan bile bile de almaya çekiniyor açıkçası. Yine kafam karıştı. 3500 tl bandında cihaz ne önerirsiniz.

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Bu bahsedilen sensör arızası tüm cihazlar da mı var? Yoksa ara ara mı çıkıyor? Bu ara çok duymaya ve okumaya başladım bu konuyu. İnsan bile bile de almaya çekiniyor açıkçası. Yine kafam karıştı. 3500 tl bandında cihaz ne önerirsiniz.
Xiaomi derseniz alternatif mi 9T var veya pro modeli garantisiz

emrek016

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
4
Mi Note 10 Lite modelindeki telefonla konuşma esnasında ekran sensörünün devreden çıkması olayı biraz canımı sıktı. Güncelleme ile çözülür mü acaba ya da her telefonda mı var?

msenel0541

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi note 10 lite
Meslek
memur
Konular
6
Mi Note 10 Lite modelindeki telefonla konuşma esnasında ekran sensörünün devreden çıkması olayı biraz canımı sıktı. Güncelleme ile çözülür mü acaba ya da her telefonda mı var?
o olay düzeltildi hocam

BugategAyas

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Makale Yazarı
Konular
67
Merhabalar, Xiaomi Mi Note 10 Lite ile Oppo Reno 2Z arasında kararsız kaldım. Sizce hangi telefonu almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim. Ara sıra Pubg Mobile oynuyorum. Genel kullanım mail ve fotoğraf olarak düşünebiliriz.

Bu adresten karşılaştırma yaptım da, bana göre MI Note 10 Lite daha iyi gibi geldi.

Üst Alt