Sohbet Mi Note 10 Lite vs Oppo Reno 2Z. Sizce hangisini almalıyım?

emrek016

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
4
Mediatek işlemci snapdragon a göre gerçekten bir tık geri de kalan bir işlemci mi? Mi Note 10 Lite aldığımda 2 sene sorun yaşamadan kullanabilir miyim sizce? Lite modeli olduğu için soruyorum. Şu an kullanmış olduğum Redmi 5 Plus 1 sene sonrasında gerçekten dokunmatik yüzünden eziyet olmaya başladı.

Barisprlk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Mi9 Lite
Konular
14
Merhabalar, Xiaomi Mi Note 10 Lite ile Oppo Reno 2Z arasında kararsız kaldım. Sizce hangi telefonu almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim. Ara sıra Pubg Mobile oynuyorum. Genel kullanım mail ve fotoğraf olarak düşünebiliriz.
Hocam kararınızı etkilemek istemem ama o ikisini değil ama mi 8 128 GB şuan 3799 TL cidden almanızı öneririm iki cihazdan da daha iyi .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mediatek işlemci snapdragon a göre gerçekten bir tık geri de kalan bir işlemci mi? Mi Note 10 Lite aldığımda 2 sene sorun yaşamadan kullanabilir miyim sizce? Lite modeli olduğu için soruyorum. Şu an kullanmış olduğum Redmi 5 Plus 1 sene sonrasında gerçekten dokunmatik yüzünden eziyet olmaya başladı.
Ayrıca mi 8 snapdragon 845 + amiral gemisi bir cihazdır.

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Mediatek işlemci fazla ısınır dolaysıyla da pil tüketir. Note 10 lite olduğuna bakmayın lite kesinlikle bu cihaza yakışmıyor ram fiyat performans cihazı almak istediğiniz oppo cihazdan artıları çok karar sizin tabi yinede

emrek016

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
4
Hocam kararınızı etkilemek istemem ama o ikisini değil ama mi 8 128 GB şuan 3799 TL cidden almanızı öneririm iki cihazdan da daha iyi .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca mi 8 snapdragon 845 + amiral gemisi bir cihazdır.
o fiyat bandı benim için biraz yüksek kalıyor. Aslında kendimi biraz daha zorlasam mi 8 pro modeline bakmıştım. Hepsiburada da mi 8 göremedim. Mi 8 2 yıllık cihaz sanırım değil mi? Almak ne kadar mantıklı olur acaba? Yeni bir cihaz yerine bunu almak?

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Oppo Renk 2 Z hediye geldi bir ay dolmadan sattım Çünkü Bootloader kilidi için izin çıkmadı Rot yapamadım.Xiaomi Mi Note 10 kullandım yurtdışı ilk.yurtdisi cihaz kullandım.alışamadim çünkü çift hat kullanıyorum.Şimdi Mi Note 10 Lite kullanıyorum oldukça memnunum..Tabiki takdir sizin..

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Hocam mediatek almanızı tavsiye etmem. O yüzden Mi Note 10 Lite çok daha mantıklı.

emrek016

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
4
Mi Note 10 Lite bana da daha yakın geliyor hem yeni telefon oluşu hem de duruşu gerçekten güzel. Çift hat kullanıyorum o yüzden oppo yu direk eledim şu an. Mi Note 10 Lite modeline ekran koruyucu yaptırabilir miyiz? Yaptırırsak ne kadar sağlıklı oluyor deneyimleyen var mı?

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Mi Note 10 Lite bana da daha yakın geliyor hem yeni telefon oluşu hem de duruşu gerçekten güzel. Çift hat kullanıyorum o yüzden oppo yu direk eledim şu an. Mi Note 10 Lite modeline ekran koruyucu yaptırabilir miyiz? Yaptırırsak ne kadar sağlıklı oluyor deneyimleyen var mı?
10-20 liralık ekran koruyucular kenarları kapatmaz ama uv sıvı ile yapılan çok ince ve kullanışlı olan ekran koruyucular mevcut googleda aratarak bulabilirsiniz. ya da tempered glass diye geçen kavisli modellere bakabilirsiniz hocam.

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Bence Oppo. Lite modeller hep sorunlu oluyor. Forumda çok fazla konu var telefonun sorunları ile. Bence Oppo işinizi görecektir. Kendim lite kullanıcısı olduğum için biliyorum. En az destek hep litelarda oluyor.

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Bence Oppo. Lite modeller hep sorunlu oluyor. Forumda çok fazla konu var telefonun sorunları ile. Bence Oppo işinizi görecektir. Kendim lite kullanıcısı olduğum için biliyorum. En az destek hep litelarda oluyor.
Mi Note 10 Lite'yi bir aydır kullanıyorum forumlarda bahsedilen hiçbir sorunu yaşamadım cihaz yurtiçi garantili.Belkide benim icin bir Şans da olabilir

Üst Alt