İpucu Mi Note 10 Lite / Sık Karşılaşılan Problemler ve Çözümleri / Tüyolar

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
merhaba arkadaşlar. bende cihazı satın almayı düşünüyorum ama aklıma takılan bir iki şey var.
1- piyasada hala düzgün bir ekran koruyucu yok, ekran kırılsa amoled çok pahalı can yakar sizce piyasada ki lensun falan iş görür mü ?
2- şu sıralar bir çok kişide ölü piksel sıkıntısı var ben yurt dışı bi cihaz alsam ölü piksel çıksa yardımcı olacak kimse olmaz bu riske değer mi ?

1- Ekran koruyucunun ekran kırılmasını önler diye bir şey yok ve piyasada wrapsol,gor marka ekran koruyucu mevcut.

2- Elden almaya çalışın,alırken iyice inceleyin,aldıktan sonra da çıkarsa yapacak bir şey yok,garantili ile garantisiz arasında neredeyse bin TL fiyat farkı var,tercih sizin...

snbsbrk53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BS
Cihazım
Yok
Konular
20

Bu linkten aldım, ekran için güzel kapladı. Arkasında da %90 kapattı diyebilirim.

Arka ve cerceve kapatsın diyenler için instagramda kaplamaprof diye bir hesap var. Kalıplarını tamamlamışlar ve satışa başlamışlar çeşitli modeller mevcut orayı da deneyebilirsiniz.

insmuh32

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
redmi5 plus
Konular
2
merhabalar,
daha önce mi 9t de başıma geliyordu şimdi mi note 10 lite dada oluyor,cepte açılıyor telefon,sizler bunu nasıl çözüyorsunuz zira bu sorun hakkında pek paylaşım yapılmamış demekki çok rastlanmıyor.

Lonesomecowboy

Aktif Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cs
Cihazım
iphone 12
Konular
2
Bir telefon üreticisi, nasıl olur da ykınlık sensörü gibi cihazın ana bilrşenlerinin başımda gelen bir sensörü yerleştirmez veya doğru yerleştıremez. Aklım almıyor doğrusu

Üst Alt