Sohbet Mi Note 10 Lite Pil-Ekran Süreleri

Huseyin4291

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Realme Gt 2 Pro
Meslek
Öğretmen
Konular
6
Söylendi mi bilmiyorum ama enteresan bir detay fark ettim bu güvenlik uygulaması güncellendikten sonra pil tüketimini çok arttırmıştı. 11 saat civarı ekran süresi veren cihaz maksimum 8 saat verir olmuştu güncellemeyi kaldırdım düzeldi çok şükür global 11.0.8.0 yüklü

Quireon

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
1
Söylendi mi bilmiyorum ama enteresan bir detay fark ettim bu güvenlik uygulaması güncellendikten sonra pil tüketimini çok arttırmıştı. 11 saat civarı ekran süresi veren cihaz maksimum 8 saat verir olmuştu güncellemeyi kaldırdım düzeldi çok şükür global 11.0.8.0 yüklü
Hocam haklısınız sanırım, çünkü bende MIUI 11.0.5 yüklü ve bu zamana kadar hep 10 saat üstü ekran süresi aliyordum. En son güvenlik güncellemesi (12 Ağustos) yaptıktan sonra hem pil arayüzü değişti ve tam ekran süresini doğru vermemeye başladı hem de ekran süremin düştüğünü hissediyorum. Siz tam olarak ne yaparak bu sorunu çözdünüz? Güncellemeyi nasıl kaldirabilirim? Bir de kaldırdıktan sonra pil arayüzü eski haline geldi mi? Cevaplarsanız çok memnun olurum hocam.

Huseyin4291

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Realme Gt 2 Pro
Meslek
Öğretmen
Konular
6
Hocam güvenlik uygulamasının ikonuna basılı tutun uygulama bilgisine tıklayın açılan sayfada altta güncellemeleri kaldır diye bir seçenek var onu seçin uygulama eski haline dönüyor ve cihaz inanılmaz rahatlıyor. Ram kullanımı bile düştü önceleri hep 3 gb boş bellek olurdu güncellemeden sonra 2 gb civarına düştü. Bundan dolayı aşırı pil tüketimi oldu. Güncelleme kararsız ve stabil değildi. Eski haline dönünce bellek durumu tekrar düzeldi ve ekran süresi müthiş arttı

Hıdır62

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Donanım
Cihazım
Mı note 10 lite
Konular
6
Bellek in ne kadar kullanıldığını nasıl göre bilirim

oktyylmzx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Oktay
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Bellek in ne kadar kullanıldığını nasıl göre bilirim
Ana ekran ayarlarında bellek durumunu göster var onu açın. Arkaplandakı uygulamaları gordugumuz yerde sağ üst kosede yazıyor hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam güvenlik uygulamasının ikonuna basılı tutun uygulama bilgisine tıklayın açılan sayfada altta güncellemeleri kaldır diye bir seçenek var onu seçin uygulama eski haline dönüyor ve cihaz inanılmaz rahatlıyor. Ram kullanımı bile düştü önceleri hep 3 gb boş bellek olurdu güncellemeden sonra 2 gb civarına düştü. Bundan dolayı aşırı pil tüketimi oldu. Güncelleme kararsız ve stabil değildi. Eski haline dönünce bellek durumu tekrar düzeldi ve ekran süresi müthiş arttı
Hocam bende dediğinizi yaptım bakalım. Diğer pil arayüzünden bişi anlamamıştım.

Huseyin4291

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Realme Gt 2 Pro
Meslek
Öğretmen
Konular
6
Hocam diğer uygulama hem arayüz olarak hem optimizasyon olarak çok başarısız. Ben versiyon düşürünce çok faydasını gördüm

oktyylmzx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Oktay
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Hocam diğer uygulama hem arayüz olarak hem optimizasyon olarak çok başarısız. Ben versiyon düşürünce çok faydasını gördüm
Hocam dediğinizi yaptım 6 saat ekran süresi alırken suan 10 saat aldım.Faydası göz ardı edilemez derecede

Huseyin4291

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Realme Gt 2 Pro
Meslek
Öğretmen
Konular
6
Hocam asıl ilginç olanı güncelleme geri çekilmiş sanırım. Sistem uygulamaları güncellemeye girdiğim zaman güncelleme görünmüyor. Faydasını görmenize sevindim

Troublesome

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Note 10 Lite
Konular
1
Düşünüyorum ama MIUI 11 de aldığınız ekran süresini asla alamazsınız MIUI 12 den,tercih sizin...

Açıkçası mi 12 yi ben kolay kolay yüklemem. Çok fazla animasyon var ve doğrusu çok fazla şarj yiyeceğini düşünüyorum. Özellikle super wallpaper hiç bize göre değil kanımca.

Zaten hali hazırda bu sürümden dahi memnun değilim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben ekran kapanma süresini 10 dk ya çıkardım. Bu şekilde 10 küsür saat ekran süresi aldım bekleme sürem de 24 saatti. Fakat normalde 5-6 saat arası ekran süresi alıyorum o zamanda bekleme sürem aynı. Yani telefon kapalıyken ile ekranın açık olduğu zamanlar pil aynı gidiyor. Ekran kapalıyken daha fazla beklme süresi almam gerekmez mi? Bir de 11.0.8 den sonra şarj iyi gitmiyor. anlayamadım sorun var mı yok mu

Aynı sorunu bu telefonu kullanan ve bu sürüme sahip olan bir çok kullanıcı yaşıyor. Sorun yok, iyileştirme güncellemeleri yada miu 12 yi bekleyeceğiz.

Quireon

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
1
Hocam bir sorum daha olucak. Bu güvenlik güncellemesini kaldırdıktan sonra pil arayüzü de eski haline dönüyor mu? Çünkü sürekli ekran açık süresini yanlış gösteriyor ve eski haline dönmesini istiyorum.

Üst Alt