- Adım
- SERDAR
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Meslek
- Ev Erkeği
- Konular
- 104
Kutudan çıkan adaptör,kablo ve rom harici sakın kullanmayın aman diyeyim
Kutudan çıkan adaptör,kablo ve rom harici sakın kullanmayın aman diyeyim
Kutudan çıkan kablo şarj cihazı haric rom değiştirdim ne yalan söyleyim
Peki şunu sorsam, telefonu 18w adaptör ile mi yoksa 30w ilemi şarj etsek pili nasıl etkiler?
Burada ki onaylı tüm şarj cihazları orjinal şarj aletiyle min. aynı performansı verecektir.Ugreen gibi markaların daha kaliteli olduğu bile söyleniyor.Ben kendim 18W kullanıyorum arada 15-20dk fark oluyor,15dk için 30W'a takmaya gerek duymuyorum açıkcası.Bu konuda kesin bir bilgi yok. Tamamen zararlı ya da zararsız demek pek doğru olmaz. Ben orijinal adaptör kullanma taraftarıyım. Telefon 30w destekliyor diye gidip farklı markanın 30w adaptörünü kullanmam açıkçası. Kısacası kutudan çıkan adaptörü kullanmanızı tavsiye ederim.
Hızlı şarj olurken bataryalar daha fazla akım çektiği için fazla ısınır. Fazla sıcaklık da bataryanın ömrünü kısaltabilir.
Doğrudur hocam elbette aynı performansı verir. Fakat sonuçta her zaman orijinal şarj aletlerini kullanmak tavsiye edilir. Ben de aynı şeyden bahsettim zaten kutudan çıkan şarj aleti yeterlidir.Burada ki onaylı tüm şarj cihazları orjinal şarj aletiyle min. aynı performansı verecektir.Ugreen gibi markaların daha kaliteli olduğu bile söyleniyor.Ben kendim 18W kullanıyorum arada 15-20dk fark oluyor,15dk için 30W'a takmaya gerek duymuyorum açıkcası.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir