Sohbet Mi Note 10 Lite Pil-Ekran Süreleri

inamiyui

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
23
Sanırım belli bir saatten sonra ekran süresinin eksik gösterilmesi giderildi telefonumu 2 kere kapatıp açtım sıfırlanmadı batarya kısmı
Bende de böyle bir problem var. Sanırsam 8 saatten sonra her baktığımda ilerlemiyor ve oradaki süre azalıyor. Tam olarak ne kadar ekran süresi verdiğini anlayamıyorum.

Xanthcial

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
0
Yanlış alarm duzelttiler sanmıştım ama yine aynı sorun devam ediyor ...

Xanthcial

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
0
1 aydır telefonu 10w'la şarj ediyordum denemek amaçlı 30w'lık şarj aletiyle ilk kez şarj ettim cihaz ısındı(normal sanırım) ve %100-%90 arası ekran süresi 20 dakika kısaldı. %17den %100'e 57 dakikada ulaştı ama sanırım 10wlık şarj aletiyle devam edeceğim biraz daha fazla ekran süresi ve uzun ömürlü batarya için 2.5 saat beklemeye katlanmak daha mantıklı bence. Siz ne düşünüyorsunuz?

yusaozdemir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuşa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
20
1 aydır telefonu 10w'la şarj ediyordum denemek amaçlı 30w'lık şarj aletiyle ilk kez şarj ettim cihaz ısındı(normal sanırım) ve %100-%90 arası ekran süresi 20 dakika kısaldı. %17den %100'e 57 dakikada ulaştı ama sanırım 10wlık şarj aletiyle devam edeceğim biraz daha fazla ekran süresi ve uzun ömürlü batarya için 2.5 saat beklemeye katlanmak daha mantıklı bence. Siz ne düşünüyorsunuz?
Hocam 30watt lık şarj aletiyle şarj edince yüzde aldatmacası oluyor, eğer %100 olduktan sonra şarjdan ortalama 20 dakika daha çekmezseniz tam dolar ve mantık olarak aynı ekran süresini alırsınız

Xanthcial

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
0
Hocam 30watt lık şarj aletiyle şarj edince yüzde aldatmacası oluyor, eğer %100 olduktan sonra şarjdan ortalama 20 dakika daha çekmezseniz tam dolar ve mantık olarak aynı ekran süresini alırsınız
Zaten öyle yaptım 57 dakikada doldu soğudu ama 20 dakika daha bekledim ki tam dolsun aldatmaca olmasın fakat bunu yaşadım

ZGRSLV

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
1
Bu konu altında pil ve ekran sürelerimizi paylaşalım. Yöneticilerden ricam konuyu sabitlemeleri veya bu konuyu sabit olarak kendileri açmaları.

Paylaşırken;
Kullandığınız Rom'u
Miui Sürümünüz
Wifi/Mobil Veri
ve pil süresini etkileyebilecek diğer ayarlarınızı belirtirseniz daha bilgilendirici olur.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu ilk aldığım zaman (yaklaşık 3 hafta önce, miui sürümünü hatırlamıyorum, full wifi açık, bu süreye 40dk pubg yüksek ayarlar dahil.)
---------------
Eu Rom, Miui 11.0.8.0, genellikle wifi, asphalt9 en yüksek grafik + game turbodanda grafikleri arttırdım yarım saat oynadım herhalde
---------------
Bir önceki ile aynı senaryo ikisi de bu hafta

İlginç kısım şu ki oyun oynamazsam saatte %10 gidiyor, oyun oynarsam da hemen hemen aynı gidiyor. 12-13 saat ekran süreleri alan varmış ben ilk aldığımda 11 gördüm daha da göremedim.
Eşim ve kendime aldığım Mi note 10 lite ilk günler şarj bitmez tükenmez sanıyordum.
Gelen her güncelleme sonrası durum daha da kötüleşti.
En başa dönme şansım var mı ? Arkadaşlar.

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Bana göre en iyisi 18W hocam.Yaklaşık 1 saat 50dk'da fulluyor,pil olması gerektiği gibi deşarj oluyor.Ayrıca cihaz çok az ısınıyor.

Xanthcial

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
0
Bana göre en iyisi 18W hocam.Yaklaşık 1 saat 50dk'da fulluyor,pil olması gerektiği gibi deşarj oluyor.Ayrıca cihaz çok az ısınıyor.
Aynen öyle 10W çok yavaş 33W'da da ortalama 2 saat daha az ekran süresi alınıyor 18W tam kıvamı bence. 33W da ısınma sorununu soğuk mutfak tezgahına koyarak çözdüm sıcağı harika dağıtıyor. :D

Z1atan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
6
Aynen öyle 10W çok yavaş 33W'da da ortalama 2 saat daha az ekran süresi alınıyor 18W tam kıvamı bence. 33W da ısınma sorununu soğuk mutfak tezgahına koyarak çözdüm sıcağı harika dağıtıyor. :D
aynen o tezgah işini bende bayadır yapıyorum :D işe yarıyor tel daha az ısınıyor

Üst Alt