- Adım
- Yuşa
- Cihazım
- Mi Note 10 Lite
- Meslek
- Fotoğrafçı
- Konular
- 20
Hocam bu hangi rom ve kullanım tarzınız nasıl, baya iyi süre almışsınızGüncel ekran sürem.
Hocam bu hangi rom ve kullanım tarzınız nasıl, baya iyi süre almışsınızGüncel ekran sürem.
Global hocam. Full wifi açık gps kapalı senkranizasyon açık. Genel olarak instgramda çok gezerim. Wp sesli görüntülü arama, chrome'da takılırım. 15 saat de aldığım oldu. Fakat süre her zman bu şekilde değil bazen 8 saat aldığımda oluyor.Hocam bu hangi rom ve kullanım tarzınız nasıl, baya iyi süre almışsınız
Hocam lityum pillerin yapısı gereği daha iyi olur ama cihazda yüzde aldatmacası var, %100 olduğunda aslında %93 civarında oluyor, ben tüm cihazlarımı %10-%90 arasında tutarak kullandım bu zamana kadar ve hep batarya ömrüm çok iyi yerlerde kaldı, sizede tavsiyem bunu yapmanız ama dediğim gibi aldatmaca olduğu için %100e gelince hemen çıkarırsanız yine bu döngüye uymuş olursunuz yani bataryanız daha uzun ömürlü olurTelefonu %20-%80 kullanmak daha mı sağlıklı olur yoksa bir etki etmez mi?
hocam kimisi 20-80 diyor, kimisi 20-100 diyor, kimisi de 0 a kadar bitirsende bir şey olmaz diyor. Her agızdan bir laf çıkıyor. Yine ben 20-100 arası tutyorum. Dediğiniz gibi 100 de aldatmaca var. Hiç yoksa ben 100 olduktan sonra bi 20 30 dkka daha tel sarj makinası soğuyana kadar bekliyorum.Hocam lityum pillerin yapısı gereği daha iyi olur ama cihazda yüzde aldatmacası var, %100 olduğunda aslında %93 civarında oluyor, ben tüm cihazlarımı %10-%90 arasında tutarak kullandım bu zamana kadar ve hep batarya ömrüm çok iyi yerlerde kaldı, sizede tavsiyem bunu yapmanız ama dediğim gibi aldatmaca olduğu için %100e gelince hemen çıkarırsanız yine bu döngüye uymuş olursunuz yani bataryanız daha uzun ömürlü olur
Dediğim gibi hocam ben 10-90 yapıyorum ama bu cihazda 10-100 yapıyorum, o da 10-92 ye falan denk geliyorhocam kimisi 20-80 diyor, kimisi 20-100 diyor, kimisi de 0 a kadar bitirsende bir şey olmaz diyor. Her agızdan bir laf çıkıyor. Yine ben 20-100 arası tutyorum. Dediğiniz gibi 100 de aldatmaca var. Hiç yoksa ben 100 olduktan sonra bi 20 30 dkka daha tel sarj makinası soğuyana kadar bekliyorum.