malesef hocam hala aynı hata " Sistem Güncelleme durmaya devam ediyor" hatası varTelefonu yeniden başlatın düzelir...
malesef hocam hala aynı hata " Sistem Güncelleme durmaya devam ediyor" hatası var
Hocam sensör problemi DONANIMSAL yani her rom'da olacaktır telefonda kullandıkları sensör sorunlu.Bu romda sensör problemi varmı yükleyenler cevap yazabilir mi
Hocam sensör problemi DONANIMSAL yani her rom'da olacaktır telefonda kullandıkları sensör sorunlu.
Poco mu bence ona hiç geçme..Kullanılan sensörün çalışma mantığı garip
Neyse bizde satalım pocoya geçelim.....
Mantıklı seçim olur telefo'nun en baz özelliği olan konuşma'yı daha rahat yaparsınız hiç değilseKullanılan sensörün çalışma mantığı garip
Neyse bizde satalım pocoya geçelim.....
Bu telefonu özellikleri beni cezbettiği için almıştım. Kağıt üzerinde çok güzel duruyor. Ama reelde telefon size işkence çektirmek için tasarlanmış sanki. Doğru düzgün konuşma yapamamakla beraber wi-fi kopma sorunu artı bataryanın sanki 3000 mah gibi davranması garip şeyler .. Satmak istediğimde alan bulamıyorumMantıklı seçim olur telefo'nun en baz özelliği olan konuşma'yı daha rahat yaparsınız hiç değilse![]()
Almaz hocam kimse ben biraz erken davrandım adı çıkmadan takasladım gitti ama artık sorunlarını duymayan kalmadı telefon cidden kronik sorun abidesi malesef.Bu telefonu özellikleri beni cezbettiği için almıştım. Kağıt üzerinde çok güzel duruyor. Ama reelde telefon size işkence çektirmek için tasarlanmış sanki. Doğru düzgün konuşma yapamamakla beraber wi-fi kopma sorunu artı bataryanın sanki 3000 mah gibi davranması garip şeyler .. Satmak istediğimde alan bulamıyorum![]()