- Adım
- SERDAR
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Meslek
- Ev Erkeği
- Konular
- 104
- Konu Sahibi Konu Sahibi
GencTurk61, İlk sayfa da link mevcut.
Ben kurmuştum 1 hafta civarı kullandım ama şuan aosp kullanıyorum12.5.4 hellasi kuran var midir?
Nasildi 12.0.3 hellas kullandiysan onunla kiyaslar misin?Ben kurmuştum 1 hafta civarı kullandım ama şuan aosp kullanıyorum
Batarya performansı olarak 12.5.4.0 bir günü zor çıkarıyor ama genel performans olarak 12.5.4.0 bana daha iyi gibi geldi. Özellikle parmak izi tarama hızı ciddi seviyede iyileştirilmiş. Zaten şuan aosp romlarda da 12.5.4.0 sürümün ekmeğini yiyoruz.Nasildi 12.0.3 hellas kullandiysan onunla kiyaslar misin?
Tesekkurler kardesim, peki hangi aosp onerirsin ve onerdigin aosp ta ses kaydetme ozelligi var midir?Batarya performansı olarak 12.5.4.0 bir günü zor çıkarıyor ama genel performans olarak 12.5.4.0 bana daha iyi gibi geldi. Özellikle parmak izi tarama hızı ciddi seviyede iyileştirilmiş. Zaten şuan aosp romlarda da 12.5.4.0 sürümün ekmeğini yiyoruz.
Rica ederim. Şuan Elixir 1.2 kullanıyorum bu biraz daha stock android bu yüzden google arama var ama xtended xs kullanabilirsin. Xtended, google arama uygulamasını kullanmıyor ve ses kayıt özelliği var.Tesekkurler kardesim, peki hangi aosp onerirsin ve onerdigin aosp ta ses kaydetme ozelligi var midir?
12.5.4 versiyonu 12.0 3'e göre çok daha hızlı. Fakat hellasta ufak takılmalar var, MiuiMix 12.5.4 kurarsanız en performanslı çalışan o. Ses kaydı, miui arama ve miui mesajlar da var.12.5.4 hellasi kuran var midir?
Tesekkurler12.5.4 versiyonu 12.0 3'e göre çok daha hızlı. Fakat hellasta ufak takılmalar var, MiuiMix 12.5.4 kurarsanız en performanslı çalışan o. Ses kaydı, miui arama ve miui mesajlar da var.