Rom Mi.Note 10 Lite için Rom çıkar mı?

HyrllhDgn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hayrullah
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Elek Elek Mühendis
Konular
1
eu rom kurabilen var mı arkadaşlar ben twrp yi kurdum ama custum eu romu flashlıyorum telefon fastboota atıyor yeni değilim bu işlerde ama bu telefonda yeniyim :) note 7 nin gözünü seveyim yazılım canavarıydı resmen :D
Dün bl kilidini açıp forumdaki twrp yi kurdum. Format data /wipe lerden sonra eu stabil bi kurdum. Root da yapmadım. Sorun yaşamadım

emay25

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emrah
Cihazım
huawei
Konular
0
Dün bl kilidini açıp forumdaki twrp yi kurdum. Format data /wipe lerden sonra eu stabil bi kurdum. Root da yapmadım. Sorun yaşamadım
bende dün kurdum rootta yaptım sıkıntısız 10 numara oldu şuan için çok memnunu.Note 7 de 12 yi kullanıyordum umarım buna da biran önce gelir çok memnunum hatta parmak izi daha seri ve kararlı çalışıyor gibi geldi

kadircik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
abidin
Cihazım
xioami
Konular
0
bu bağlantıdan direk indirip teli fastboot moda alın sonra indirdiginiz rom'un içinde ''windows_fastboot_first_install_with_data_format.bat'' bu satırı bulup çift tıklayın yes yazıp onaylayın herşey kendiliğinden kurulacak ve telefon geri açılacak.
usta bu eu rommu

firatc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fırat
Cihazım
Mi 5
Konular
4
bu bağlantıdan direk indirip teli fastboot moda alın sonra indirdiginiz rom'un içinde ''windows_fastboot_first_install_with_data_format.bat'' bu satırı bulup çift tıklayın yes yazıp onaylayın herşey kendiliğinden kurulacak ve telefon geri açılacak.
Hocam bu şekilde de kurarken bootload kilidi açık olması gerekiyor mu?

Bir de eu kuran arkadaşlar global roma göre nasıl? Hız ve stabilite olarak geçmeye değer görüyor musunuz?

mm33

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi 11 ultra
Meslek
Personal trainer
Konular
53
Hocam bu şekilde de kurarken bootload kilidi açık olması gerekiyor mu?

Bir de eu kuran arkadaşlar global roma göre nasıl? Hız ve stabilite olarak geçmeye değer görüyor musunuz?
Evet hocam bu romu kurduktan sonra sensör sorunu kalmadı,parmak izi 3 katı daha kararlı çalışıyor,chorome'da donma takılmalar kalmadı,arayüz daha akıcı oldu,telefon cebimde acılıp ekrana basmıyor bütün sorunlar giderilmiş hemen hemen.

Son düzenleme:

firatc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fırat
Cihazım
Mi 5
Konular
4
Evet hocam bu romu kurduktan sonra sensör sorunu kalmadı,parmak izi 3 katı daha kararlı çalışıyor,chorome'da donma takılmalar kalmadı,arayüz daha akıcı oldu,telefon cebimde acılıp ekrana basmıyor bütün sorunlar giderilmiş hemen hemen.
1 hafta bekleyecegiz mecbur o halde.
Yabanci forumlarda globale donmek isteyen bir kac kisi gordum de ondan merak ettim bir falsosu mu var acaba diye.

mm33

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi 11 ultra
Meslek
Personal trainer
Konular
53
1 hafta bekleyecegiz mecbur o halde.
Yabanci forumlarda globale donmek isteyen bir kac kisi gordum de ondan merak ettim bir falsosu mu var acaba diye.
Yok hocam rom için kusursuz diyebilirim.

cashflow67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
P40Lite-Mi 9 SE
Meslek
Resepsiyonist
Konular
3
Evet biliyorum.Kararlının güncelleme almadiğını her hafta güncelleme alacak Romları deniyorum Örnek Masik vb romlar ..
Masik her hafta güncelleme almaz. Geliştiricinin keyfine görev 2 haftada bir yada 4 ayda bir de aldığı olur. Şahsen benim Mi 8 SE cihazım öyle. 2-4 ay da bir alıyor

firatc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fırat
Cihazım
Mi 5
Konular
4
Hocam siz hala eu romdaysanız konuşma yaparken ekranın kapanmadığı oluyor mu? Bu ciddi bir sorun şu an benim için de eğer oluyorsa telefonu iade edeceğim.

Üst Alt