Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
miui 11 eu stabili deneyecem fakat 168 saat verdiği için bl kilidini kaldıramadım geçen cuma dan başladı süre bu hafta içi cuma akşam deneyecem bl kilidini açmayı tekrar ondan sonra size haber ederim, romu kuranda yok hiç.
güncelleme çok zor gelmesi telefonun çin romu yok eu romuda globalden alıp modluyorlar . Endonezya ve Çin'de lite modeli satılmıyor düz mi note 10 satarak hata etmişsiniz
Kullaniyoruz konuda açtık kuran var yani. Telegram grubumuzda da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
güncelleme çok zor gelmesi telefonun çin romu yok eu romuda globalden alıp modluyorlar . Endonezya ve Çin'de lite modeli satılmıyor düz mi note 10 satarak hata etmişsiniz
Kullaniyoruz konuda açtık kuran var yani. Telegram grubumuzda da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yurtdışı olduğu için sattım çünkü çift hat kullanıyor ve Örnek uzun süreli.aboneliğim olan MIUI Pro güncelleme almiyordu çok uğraştım.ilglilerle ve ilgilendiler kesinlikle orijinal IMEI istendi bu nedenle sattım IMEI işlemi yapilana kadar rutin olarak güncellemeleri alıyordum ... Sağlik.olsun ne yapalım?.
eu rom kurabilen var mı arkadaşlar ben twrp yi kurdum ama custum eu romu flashlıyorum telefon fastboota atıyor yeni değilim bu işlerde ama bu telefonda yeniyim note 7 nin gözünü seveyim yazılım canavarıydı resmen
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bu bağlantıdan direk indirip teli fastboot moda alın sonra indirdiginiz rom'un içinde ''windows_fastboot_first_install_with_data_format.bat'' bu satırı bulup çift tıklayın yes yazıp onaylayın herşey kendiliğinden kurulacak ve telefon geri açılacak.