- Adım
- MRight
- Cihazım
- Mi9T
- Konular
- 26
Bende aynı hatayı alıyorum.Çok kötü rehber isime tıkladığımda isim bilgileri açmıyor vs
Bende aynı hatayı alıyorum.Çok kötü rehber isime tıkladığımda isim bilgileri açmıyor vs
Kamerada klon gelmedi bize sanırım. Bilidirim için de yeni kontrol merkezini açtınız mı?mrh güncelleme oto geldi. bahsedilen ekran animasyon yenı iconlar yok kameradakı yenı eklentiler yok clon gıbı. birde bildirimler asağı doğru koselerden cekınce aynı değişen olmadı eksık bir sey yapıyor olabılırmıyım tesekkurler.
mrh güncelleme oto geldi. bahsedilen ekran animasyon yenı iconlar yok kameradakı yenı eklentiler yok clon gıbı. birde bildirimler asağı doğru koselerden cekınce aynı değişen olmadı eksık bir sey yapıyor olabılırmıyım tesekkurler.
Ben custom eu rom kullanıyorum bende var. Kısa video deyin yanda güzellik kısmı var oraya tıklayın var orada kaleydeskopKaleydoskop özelliği kameradan kaldırılmış Bu nasıl güncelleme aga.
İmei atılmış note 10 pro mıuı 12 güncellemesi geldi ama yükleme yada indirme yapmadım sorun yaşayabileceği mi düşündüm. Mıuı 12 güncellemesi için nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olurmusunuz arkadaşlar.