- Adım
- Hüseyin
- Cihazım
- Realme Gt 2 Pro
- Meslek
- Öğretmen
- Konular
- 6
Sunucularda sıkıntı olabiliyor güle güle kullanın
Güncelledim sonunda hocam. Şuanlık gördüğüm animasyondan dolayı hafif bi yavaşlık var birde kamerada geniş açı modu bana aşırı kötü geldiSunucularda sıkıntı olabiliyor güle güle kullanın
Hocam maalesef yüksek işlemcili modellere geldi. Mi 9, Mi 9T Pro, Mi 10 gibi. Sanırım işlemciye yük bindirme olayını tam ayarlayamadılar.Merhaba MIUI 12 güncelledim ama süper duvar kağıtları gelmedi neden acaba bilen var mı ? Amoled ekranlara gelmiyor muydu?
Hocam ben 8/128 kullanıyorum TR Garantili 11.0.8'de o dediğiniz kasmalar mevcut. Nedenini bir türlü çözemedim. Note 8 Pro 6 Ram olmasına rağmen böyle değildi, Mi 9T'de falanda yoktu bu kasmalar.Güncelledim sonunda hocam. Şuanlık gördüğüm animasyondan dolayı hafif bi yavaşlık var birde kamerada geniş açı modu bana aşırı kötü geldi
11.0.8 de kasma yoktu bende. 12.0.2 de kasmalar düzeldi şuanlık sıkıntı gözükmüyor.Hocam ben 8/128 kullanıyorum TR Garantili 11.0.8'de o dediğiniz kasmalar mevcut. Nedenini bir türlü çözemedim. Note 8 Pro 6 Ram olmasına rağmen böyle değildi, Mi 9T'de falanda yoktu bu kasmalar.
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Türkiye garantili aldım ama bana global değil de eea romla geldi ilginç gerçekten hocam beklemedeyim ...
Bana da aynı geldiTürkiye garantili aldım ama bana global değil de eea romla geldi ilginç gerçekten hocam beklemedeyim ...
İyi madem yalnız değilmişim hocamMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bana da aynı geldi
Çok kötü rehber isime tıkladığımda isim bilgileri açmıyor vsİyi madem yalnız değilmişim hocam