Nasıl yani biraz daha açıklarmısın daha önceden de buna benzer bir haber okumuştum yeni bir özellikti bu ama bizim telefonlara geleceğine inanmamıştım rami düşük olan telefonlar için geliştirilmiş olduğunu duymuştumDepolama ram yerine kullanıldığı için ram fazla gözüküyor arkadaşlar sürümün özelliği o ve çok iyi bence
Bende şebeke açıkken hatta aod bile açıkken gece yüzde 5 6 kullanıyor imei atan kişi iyi atamamış olabilirSistemin ram bilgilendirmesi yanlış arkadaşlar. Herkes sevinmiş boşuna sevinmişsiniz. Adata 64 ile bakarsanız ram'in yarısından fazlasını kullandığını görürürsünüz. Ayrıca uçak modunda ve sistem boşta iken şarjı %100 tam dolu bıraktığım halde sabah 8.30 da %7 azalmış buluyorum. 8,5 saatte %7 ve uçak kodunda. Şebeke açık olsa herhalde %30 yer sistem boşta gece iken. Tebrik etmemek elde değil xiaomi'yi.
Benim garantili cihaz hocam. Şarj konusunda da titizim genelde batarya sıcaklığı olarak 38 dereceyi geçmem. Batarya deformasyonu da söz konusu değildir.Bende şebeke açıkken hatta aod bile açıkken gece yüzde 5 6 kullanıyor imei atan kişi iyi atamamış olabilir
Anladım hocam. Bir gece 4.5 g yi açın bide sabah uyanınca bakın ne kadar tüketmiş ve hangi uygulamalar tüketmiş söyleyebilirseniz daha sağlıklı cevap verebilirimBenim garantili cihaz hocam. Şarj konusunda da titizim genelde batarya sıcaklığı olarak 38 dereceyi geçmem. Batarya deformasyonu da söz konusu değildir.