- Adım
- Muharrem
- Cihazım
- Redmi k20 pro
- Konular
- 9
Süper wallpaper gene yok neden acaba
Ve o 6 aydır beklenen güncelleme sonunda geldi hemen indirip yorumlarımı paylaşacağımMi Note 10 Lite
Global Kararlı Rom
V12.5.1.0.RFNMIXM
[ Android 11 ]
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Güncelleme ve Kurulum Yöntemleri
1)OTA üzerinden güncellemenin gelmesini bekleyebilirsiniz.
2)Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp / Install menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
Fastboot Rom Kurulum Rehberi
OTA İndirme Bağlantısı
Recovery Rom indirme bağlantısını indirerek Sistem güncelleyici üzerinden güncellemeyi kurabilirsiniz.
Recovery İndirme Bağlantısı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Fastboot İndirme Bağlantısı
Paylaşıldığında eklenecektir.
Bilgilendirme
* Stabil Beta Recovery rom olarak yayınlanmıştır.
* Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir.
Kurulmuyor hocam indirdim denedim beta kullanıcılarına sunulmuş o yüzden güncelleme doğrulama hatası veriyorsrvngrc,
Recovery Rom indirme bağlantısını indirerek Sistem güncelleyici üzerinden güncellemeyi kurabilirsiniz.
Mesut hocam, ben 12.1.4 güncellemesi sıkıntılı olduğu için indirmedim ve şu an önceki sürümü, yani 12.0.3'ü kullanıyorum. Bu 12.5.1 güncellemesi direk gelir mi yoksa önce A11 tabanlı 12.1.4 güncellemesini mi indireyim?Mi Note 10 Lite
Global Kararlı Rom
V12.5.1.0.RFNMIXM
[ Android 11 ]
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Güncelleme ve Kurulum Yöntemleri
1)OTA üzerinden güncellemenin gelmesini bekleyebilirsiniz.
2)Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp / Install menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
Fastboot Rom Kurulum Rehberi
OTA İndirme Bağlantısı
Recovery İndirme Bağlantısı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Fastboot İndirme Bağlantısı
Paylaşıldığında eklenecektir.
Bilgilendirme
* Stabil Beta Recovery rom olarak yayınlanmıştır.
* Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir.
Çözüm bulundu mu? Ben de kuramadım.Kurulmuyor hocam indirdim denedim beta kullanıcılarına sunulmuş o yüzden güncelleme doğrulama hatası veriyor
Bu yazıya bi bakın hocam.Geri çektiler güncellemeyi sanırım.
Bu konuda bilgim var. MiFirm ve Miui geri kaldırdı paylaşılan linkleri.Bu yazıya bi bakın hocam.
Rehber - Güncellemeler hakkında genel bilgilendirme.
Sayın MIUI forum kullanıcıları; Herkesin telefonuna zaman zaman güncellemeler gelir. Fakat bu güncellemeler herkese aynı zamanda dağıtılmaz. Parti parti dağıtılır. Bunun sebebi sistemde aşırı yoğunluk ve yüklenme olmaması içindir. Dolayısıyla bu yoğunluğun önüne geçmek için belirli...forum.miuiturkiye.net
Hocam indirenler, şu ana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadıklarını ve hatta telefonun çok iyi stabilize olduğunu söyledi. Neden çeksinler ki. Çocuk oyuncağına çevirdiler iyice.Geri çektiler güncellemeyi sanırım
Bu konuda bilgim var. MiFirm ve Miui geri kaldırdı paylaşılan linkleri.