MIUI 12.5 Mi Note 10 Lite - Global Kararlı Rom V12.5.1.0.RFNMIXM [ Android 11 ] İndirme Bağlantıları

mr.listenerr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aral
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
1
Widevine sertifikası L3'ten L1'e geldi. Ayarlar -> Güvenlik -> Parmak izi -> Parmak izi ödemeler -> Widevine kısmından sertifikayı indirebilirsiniz.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-06-09-03-09-03-484_com.miui.cloudservice.jpg
    Screenshot_2021-06-09-03-09-03-484_com.miui.cloudservice.jpg
    104,5 KB · Görüntüleme: 14

aalperdemir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Alper
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
Benim sorunum kimsede yok sanırım bu sürümde. Telefonu %100 şarjda çıkarıyorum. 3 dakika geçmeden 97 ye düşüyor. Sonra 97 de bir kilitleniyor, yaklaşık 1,5 saat ekran açıkken hiç düşmüyor altına. Bir de önceki sürümde de vardı bu dert, poco X3 nfc de 33watt hızlı şarj var 50 dakikada telefon fullenmiş oluyordu, bu cihaz 30watt 1,5 saatin üzerinde sürüyor fullenmesi. Aradaki 3 watt bu kadar farketmemesi gerekiyor diye düşünüyorum. Ampere ile yaptığım ölçümlerde 1500 mah üzerini görmüyor şarj olurken. Orijinal üstünde gelen şarj aletini kullanıyorum. Ve bu da 30watt hızlı şarj için gerçekten düşük bence.

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Benim sorunum kimsede yok sanırım bu sürümde. Telefonu %100 şarjda çıkarıyorum. 3 dakika geçmeden 97 ye düşüyor. Sonra 97 de bir kilitleniyor, yaklaşık 1,5 saat ekran açıkken hiç düşmüyor altına. Bir de önceki sürümde de vardı bu dert, poco X3 nfc de 33watt hızlı şarj var 50 dakikada telefon fullenmiş oluyordu, bu cihaz 30watt 1,5 saatin üzerinde sürüyor fullenmesi. Aradaki 3 watt bu kadar farketmemesi gerekiyor diye düşünüyorum. Ampere ile yaptığım ölçümlerde 1500 mah üzerini görmüyor şarj olurken. Orijinal üstünde gelen şarj aletini kullanıyorum. Ve bu da 30watt hızlı şarj için gerçekten düşük bence.

Merhaba. Dahili gelen uygulamaları güncellediniz mi? Sistem başlatıcı, güvenlik, özellikle bu ikisi. Bunları güncelleyip tekrar kontrol edin. Sevgiler.

Hıdır62

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Donanım
Cihazım
Mı note 10 lite
Konular
6
Şarj şimdide geç oluyor ve hemen düşüyor böyle yazılım olmaz olsun

Can Kayadelen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
İphone 6s
Konular
0
Yani gerçekten çok garip 1 saat 45 dakika olmaması gereken bir değer çünkü 30 watt ile daha kısa sürede doluyor benim ki yani ilk günkü gibi olması gerektiği gibi ve şarjdan çektiğimde de 100 yani bataryada sorun olabilir anormal çünkü bu sıfırlama yapmışsınızdır büyük ihtimalle işin diğer garip yanı ise çoğu kullanıcı farklı sorunla karşılaşıyor bildirim sorunu ben yaşamıyorum mesela veya şarj sorunu herkes de farklı oluyor bu da garip

Huseyin4291

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Realme Gt 2 Pro
Meslek
Öğretmen
Konular
6
Bende şarj süresinde sıkıntı yok fakat pil performansı yine rezalet

zeus67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
poco x3 GT
Meslek
Memur
Konular
23
eu gelmedi ki. Link verebilir misiniz.

Cyberbeta

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
0
Açıkça belirtmek gerekiyor ki, yine ismi stabil olan, fakat kendisi stabil omayan bir sürüm olmuş.
4 senedir kullandığım ve herkese önerdiğim xiaomi markası ne yazık ki global pazarda çıkardığı tonlarca model yüzünden, zamanında nokia'nın ve samsung'un düştüğü bug ve mütekabiliyet yeteneğinden yoksun kalmış.
Ucuz, kaliteli ve önerilebilir telefon özelliği yitirilen bir kurum haline dönüşen xiaomi ne yazık ki bu telefon ile birlikte en azından benim tercih ettiğim bir marka olmaktan çıkmış durumda.
Yine de hayal kırıklığına uğramış bir şekilde, en azından verdiğimiz paranın hakkını karşılayabilmesi umuduyla yeni güncellemelerle tüm sorunların çözülmesini umuyorum.

oktyylmzx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Oktay
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Güncelleme bence başarılı olmuş. Herşey iyi zaten pili merak ediyordum. Pil de iyileşmiş diyemem şuan fakat kötüleşmemiş de. Sadece 100 den 97 ye dusuyor bi anda. Gerisi normal. Dün denedim şarj olma süresi de aynı. 19 dan 100' tam 1 saatte doluyor önceden de böyleydi. Güncellemede tek kötü olan şey spotify kılıt ekranında kalıyor.

aalperdemir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Alper
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
Güncelledim hocam. Ne yazık ki yok bir düzelme. Ekran süremde bir sıkıntı yok. 11 saat alıyordum yine 11 saat alıyorum. Ancak bu hızlı düşme 12.5 la geldi. Geç şarj olma 12.1 de de vardı. Eşimde tr romlusu var aynı telefon. Onda bu sıkıntıların hiç biri yok. Ekran süresi de daha uzun alıyor. Tr romda ne dokunmatik, ne sensör, ne şarj süresi sıkıntısı hiç birisini yaşamadık. Global biraz sıkıntılı.

Üst Alt