Rica ederiz
Değişiklikler listesi olarak
[Sistem]
Optimizasyon: Android Güvenlik Yaması Aralık 2020'ye güncellendi.
Sistem güvenliği artırıldı.
Android 11 tabanlı kararlı MIUI
yenilikler hakkında bilgi verir misiniz?
Hocam mi flashla yüklemeye çalışıyorum "couldn't find flash script" hatası veriyor. Nedendir?
Tamamdır bunu yaptım ama başlatınca şu hatayı verdi:Tgz uzantılı romu Winrar ile çıkarma işlemi yaptıkdan sonra C: altına "mıuı" isimli bir klasör oluşturunuz.
C:\mıuı\.... rom adı şeklinde olmalı. Mi Flastool ile bu yolu gösteriniz ve Clean All seçimi yaparak Flashlama yapınız.
Fastboot Rom Kurulum Rehberini inceleyiniz.
Uygulama - Mi Flash [ Türkçe ] ve Fastboot Rom Kurulumu
Mi Flash [Türkçe] Mi Flash 2018.5.28.0 sürümünü içermektedir Uygulamanın kendim tarafımdan önemli kısımları Türkçe çevirisi yapılmış ve denenmiştir Miflash Türkçe ile Fastboot Rom Nasıl Kurulur BOOTLOADER kilidi açık olmalıdır. Windows 64 bit işletim sistemine ve Usb 2.0 usb portuna...forum.miuiturkiye.net
Tamamdır bunu yaptım ama başlatınca şu hatayı verdi:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Çok teşekkür ederim. Oldu. Artık güncellemeyi telefon üzerinden yapmamalıyım değil miysfmt,
İpucu - Mi Flash "Update sparse crc list failed" hatasının çözümü
Merhaba arkadaşlar Mi Flash programında karşılaştığımız "Update sparse crc list failed" hatasını çözücez bugün. Herşeyden önce cihazımıza kurmak istediğimiz fastboot romunu C diskinin içine rom adında bir klasör açıp oraya atıyoruz. Daha sonra rom klasörümüze giriyoruz orada flash_all.bat...forum.miuiturkiye.net