Tavsiye Mi note 10 lite dan Sonra Hangisini Alayım ?

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275

Bir Acayip Adam

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kayıp
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
10
An itibari ile note 10 plus sipariş ettim 14 gün içinde beğenmezsem iade edeceğim en azından denemiş olurum hoşuma gitmez ise şayet iade edip iphone 11 alırım Şimdiden ilgi ve alakanız için teşekürler Allah razı olsun note 10 plus 6800 tl aldım bunuda belirteyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O zaman OnePlus 9'u bekleyin.
one plus 8 pro bile güzel ancak çok pahalı yoksa dediğinize katılıyorum one plus şans vermekk lazım

Bir Acayip Adam

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kayıp
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
10
1 aralık 2020 itibari ile note 10 plus çok şahene bir telefon ancak batarya malesef öyle değil şarjı çok çabuk bitiyor yoksa telefonu baya bir beğendim çok güzel bir telefon bana gelen de mi bir sıkıntı var yoksa genelde mi öyle tam olarak bilemedim ancak batarya resmen eriyor bende fazla uğraşmak istemediğim için kısmet ise bu gün iade edeceğim. iphone 11 ne bileyim halam içim ısınamadı note 10 plus görüpde beğenmeyen ağzı açık kalmayan adam görmedim. Kafam da ya istmeyerekde olsa xiaomi mi 10 t veya pro yada oneplus 8 veya ikinci el oneplus 8 pro geçiyor yada hiç uğraşmadan iphone 11 direk al diyor mi note 10 lite dan önce olsa direk mi 10 t yi direk al derim kendime şuan xiaomiye sıcak bakmıyorum ve son olarak oneplus video kalitesi nasıldır bilen var mı

Bir Acayip Adam

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kayıp
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
10
iphone 12 için ne diyorsunuz yoksa 11 yeter li mi düşüncelerinizi bekliyorum büyük ihtimalle 12 için kredi çekip alacağım.

Üst Alt