Agustos gibi gelecek.Günaydın arkadaşlar.
Bize miui 12 ne zaman gelecek? Hiçbir listede telefonu bulamıyorum
Arkadaşlar 11.0.8 güncellemesi ile batarya performansı düşen var mı ? Önceden daha yavaş gidiyordu şarj bende güncellemeden sonra hızlı gittiğini fark ettim.. Sizde de var mı böyle bir şey ?
Arkadaşlar 11.0.8 güncellemesi ile batarya performansı düşen var mı ? Önceden daha yavaş gidiyordu şarj bende güncellemeden sonra hızlı gittiğini fark ettim.. Sizde de var mı böyle bir şey ?
Hala yaşıyorum ayni sıkıntıyı. Bugun bi guncelleme daha geldi.onuda sabah yapcam. İsin gercegi global romdan kurtulmak için bekliyorum. Su bl kilidinacilsin. Eu kararli yada betaya geccem.Mi note 10 lite konuşma yaparken sensörden kaynaklı problem oluyormuş çözüldü mü bilginiz varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mi note 10 lite konuşma yaparken sensörden kaynaklı problem oluyormuş çözüldü mü bilginiz varmı
Bazıları sorun çözüldü diye söylüyorHala yaşıyorum ayni sıkıntıyı. Bugun bi guncelleme daha geldi.onuda sabah yapcam. İsin gercegi global romdan kurtulmak için bekliyorum. Su bl kilidinacilsin. Eu kararli yada betaya geccem.
Telefonu almak çok istiyorum ama bu sorun yüzünden tereddüt ediyorum napsam bilemedimBazıları sorun çözüldü diye söylüyor
Alma dostum. Telefon iyi donanım ve görüntü v.s ama yazılımsal sıkıntılar var. Ve ne zaman düzeleceğide belli değil. Sensör sorunu maalesef hala devam ediyor.. ben gerçekten pişman oldum aldığıma.Bazıları sorun çözüldü diye söylüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Telefonu almak çok istiyorum ama bu sorun yüzünden tereddüt ediyorum napsam bilemedim
Note 9 pro ile mi note 10 lite arasında gidip geliyorum zaten note 9 IPS LCD ekran onada çok ısınamadımAlma dostum. Telefon iyi donanım ve görüntü v.s ama yazılımsal sıkıntılar var. Ve ne zaman düzeleceğide belli değil. Sensör sorunu maalesef hala devam ediyor.. ben gerçekten pişman oldum aldığıma.
Haklısın bende ekran ve dış görünüşe aldandımNote 9 pro ile mi note 10 lite arasında gidip geliyorum zaten note 9 IPS LCD ekran onada çok ısınamadım