Ana Başlık Mi Note 10 Lite Ana Konu

bebahce1907

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
M2007J3SG
Konular
1
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bu linkte yer alan adımları ve mi flash sürümünü ve dediğim kısmı işaretleyerek romu yükleyin....

teşekkürler stoya hocam. son sürüm ile halletim. zahmet verdim kusura bakmayın lütfen.

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Yanlış bakmadıysam bu telefondada 730G işlemci var. Şu konudaki konuşulan durumu yaşayan var mı? linkini attığım mesajı yazan arkadaş başka telefonlarda da olduğunu söylemiş

inamiyui

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
23
Yanlış bakmadıysam bu telefondada 730G işlemci var. Şu konudaki konuşulan durumu yaşayan var mı? linkini attığım mesajı yazan arkadaş başka telefonlarda da olduğunu söylemiş

Ben bu şekilde bir problem yaşamadım. Telefonda render yapan birisi değilim o yüzden o konuda birşey diyemeyeceğim. Telefon ekranı kapalı ve müzik açık iken ekranı açtığım zaman da bu şekilde bir problem yaşamadım. Genel olarak güzel telefon ancak her telefonda olduğu gibi bunun da kusurları var.

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Ben bu şekilde bir problem yaşamadım. Telefonda render yapan birisi değilim o yüzden o konuda birşey diyemeyeceğim. Telefon ekranı kapalı ve müzik açık iken ekranı açtığım zaman da bu şekilde bir problem yaşamadım. Genel olarak güzel telefon ancak her telefonda olduğu gibi bunun da kusurları var.
bende tam emin olamadım zaten o yüzden k30 ile buraya konu açtım diğer cihazların durumu ne acaba diye. şuanki rom iyi gibi sorun çıkarırsada eu yada masik ile denerim birde.

Huseyin4291

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Realme Gt 2 Pro
Meslek
Öğretmen
Konular
6
Arkadaşlar kimse kusura bakmasın render yapacam diyen adam tutup orta seviye işlemci kullanmaz. Mi8 kullanmış biri olarak söylüyorum arada muazzam fark var. Bu işlemci günlük kullanım için çok ideal fakat sd845le arasındaki farkı hissediyorum her türlü. Mobil cihazda render yapmak ne derece makul bir iş onuda anlayabilmiş değilim orası ayrı

inamiyui

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
23
bende tam emin olamadım zaten o yüzden k30 ile buraya konu açtım diğer cihazların durumu ne acaba diye. şuanki rom iyi gibi sorun çıkarırsada eu yada masik ile denerim birde.
EU, EEA, Global, TR ROM ve Hellas ROM kullandım hiç birinde böyle bir problem yaşamadım. Telefonun o konuda çok fazla bir problemi yok. Hatta önceki yorumu yazmadan önce teyit etmek amacı ile Spotify ve Mi Music üzerinden denedim ve problem yok.

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
EU, EEA, Global, TR ROM ve Hellas ROM kullandım hiç birinde böyle bir problem yaşamadım. Telefonun o konuda çok fazla bir problemi yok. Hatta önceki yorumu yazmadan önce teyit etmek amacı ile Spotify ve Mi Music üzerinden denedim ve problem yok.
Yok bu zaten sürekli olan bısey değil. Ara sıra denk geliyordu suankı romda bende de ıyı durumda. Yanı bahsedılen problem cok büyük değil aslında. Büyük problem snapdragon 810 işlemci gıbı olur. Donar kasar ısınır bataryayı sömürür :)

Turko31

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
10t/note 10 pro
Meslek
Emniyet mensubu
Konular
3
Stoya hocam arkadasda bu cihazdan var global 12.0.3 kararlı sürümü ve bende denedim yakınlık sensörü hatasi ve özellikle konuşurken ahize sesi inanılmaz düşük telefon henüz 2 aylık konu hakkında görüşleriniz ?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Stoya hocam arkadasda bu cihazdan var global 12.0.3 kararlı sürümü ve bende denedim yakınlık sensörü hatasi ve özellikle konuşurken ahize sesi inanılmaz düşük telefon henüz 2 aylık konu hakkında görüşleriniz ?

Garantili ise satsın poco x3e geçsin...
Garantisiz ise rom değiştirsin...

Lipovna

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Lipovna
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
0
Merhaba, ben telefonu yeni aldım ve bir sorunum var. Aynı uygulamadan yeni bildirimlerin yerine bana yukarıda eski bildirimleri gösteriyor. Mesela a kişisinden whatsappdan bir mesaj geliyor ve ben onu yukarıda kayan bildirimlerden görüyorum. 10 dk sonra b kişisi başka bir mesaj attığında bana yine üstte a kişisinin attığı mesajı gösteriyor kayan bildirim olarak. Bu sadece whatsapp'a özgü değil örnek olarak biraz önce instagram'da da başıma geldi. Bunu nasıl çözebileceğim hakkında bilgisi olan var mı çok sinirimi bozdu. (Miui en son sürümü kullanıyorum.)

Üst Alt