Ana Başlık Mi Note 10 Lite Ana Konu

mm33

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi 11 ultra
Meslek
Personal trainer
Konular
53
Olması gereken şey çalışması değil mi ama hocam?
Bende Huawei var, yatar pozisyondayken de kapanıyor ekran.
Hocam tabikide çalışması gerek amuda'da kalksan düzde otursan koşsanda çalışacak o sensör bu sensör sorunlu 1 kabul edemediler hala savunuyorlar aklım almıyor bu insanları benim ne düşünürlerse düşünsünler hocam siz doğru seçim yaptınız iyi günlerde kullanın en kısa sürede letgoda satışı gerçekleşince one plus 8 pro ya geçiş yapacağım bende.

superdestek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Bilgi İşlem Destek
Konular
16
Hocam tabikide çalışması gerek amuda'da kalksan düzde otursan koşsanda çalışacak o sensör bu sensör sorunlu 1 kabul edemediler hala savunuyorlar aklım almıyor bu insanları benim ne düşünürlerse düşünsünler hocam siz doğru seçim yaptınız iyi günlerde kullanın en kısa sürede letgoda satışı gerçekleşince one plus 8 pro ya geçiş yapacağım bende.

Bunu yazdın ya telefonun letgo da satılmaz da şimdi :D

Şaka bi yana, gerçektende kimi için sensör sorunu çok can sıkıyor. Benim telefon yurtiçi cihazı olsa hemen satışa koyardım.

Benimde favorimde ve bu fiyat bandında olan 2 tane telefon var; Oneplus Nord ve Samsung M51. M51 7000 mah olması çok iyi, oneplus nord kamera yönünden üstelik işlemci 765g.

Son düzenleme:

mm33

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi 11 ultra
Meslek
Personal trainer
Konular
53
Bunu yazdın ya telefonun letgo da satılmaz da şimdi :D

Şaka bi yana, gerçektende kimi için sensör sorunu çok can sıkıyor. Benim telefon yurtiçi cihazı olsa hemen satışa koyardım.

Benimde favorimde ve bu fiyat bandında olan 2 tane telefon var; Oneplus Nord ve Samsung M51. M51 7000 mah olması çok iyi, oneplus nord kamera yönünden üstelik işlemci 765g.
Hocam bu sensör sornunun kabul edilebilir bi yanı yok benim için o yüzden kullanamayacağım bu telefonu 40 tane güncellemede gelse düzelmicek çünkü donanımsal bi sorun stabil çalışmıyor.

KopeLy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mümin
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Grafik, Ön muhasbe
Konular
1
Arkadaşlar bir tane mesajım oluyor fakat bildirim olarak kilitli ekranda 3 tane bildirim görünüyor bu sorunun çözümü nedir güncelleme geldikten sonra sanırım böyle oldu bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim Teşekkürler, Cumamız mübarek olsun.

bencan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
5
Herkese merhaba. Oyun oynayan birisi değilim. Buna rağmen MIUI 12 sonrası batarya performansı ve kamera kalitesi daha düştü gibi geliyor bana. MIUI 11'e dönme şansım var mı? Varsa nasıl yapabilirim? Şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• 120452847_1462176434170656_8432611449150382613_o.jpg
    120452847_1462176434170656_8432611449150382613_o.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 30

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Herkese merhaba. Oyun oynayan birisi değilim. Buna rağmen MIUI 12 sonrası batarya performansı ve kamera kalitesi daha düştü gibi geliyor bana. MIUI 11'e dönme şansım var mı? Varsa nasıl yapabilirim? Şimdiden teşekkür ederim.

Bootloader kilit açıksa dönebilir siniz ama bl kilit açmak cihazı garanti dışı bırakabilir....

Fastboot yöntemi ile donebilirsiniz...

bencan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
5
Bootloader kilit açıksa dönebilir siniz ama bl kilit açmak cihazı garanti dışı bırakabilir....

Fastboot yöntemi ile donebilirsiniz...

Cihazım yurtiçi cihazı.

oktyylmzx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Oktay
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Hocam burdaki ekran süreniz doğru değil. Yüzde 50 60 larda bakın isterseniz.

bencan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
5
Garantiden vazgecerseniz, donebilirsiniz
O zaman o riske hiç girmeden mutlu mesut devam edeyim en iyisi. :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam burdaki ekran süreniz doğru değil. Yüzde 50 60 larda bakın isterseniz.
Anladım hocam bir de dediğiniz gibi deneyeyim. Bir de önerdiğiniz ayarlar var mı? Daha performanslı batarya tüketimini gereksiz yoran eklentileri kapatmak vs. gibi.

Üst Alt