Ana Başlık Mi Note 10 Lite Ana Konu

mm33

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi 11 ultra
Meslek
Personal trainer
Konular
53
Hocam en temel işlev olan konuşmada böyle bir sıkıntıyı kabullenemedim açıkçası.
Bakın SD kart desteğinden bile feragat edeyim dedim ama yok abi bu arızaya göz yumamaz, risk alamazdım.
Yattığım yerden uzanıp telefonla konuşamayacaksam 3500 lirayı ne diye vereyim değil mi?

Cihaz henüz kargodan gelmedi, özellik olarak benzer cihazlar sayılır. Bakalım Oppo'nun yazılımı tatmin edecek mi?
Reno 2Z'ye şöyle bir bakmıştım, arayüz tatmin etmemişti başta. Muhtemelen alışmadığım içindir.
Umarım ileride ROM bulabilirim Realme XT için. :D
Mi note 10 lite almamakla doğru tercih yapmışsınız hocam gerçekten sensör sorunu gülünç bu telefonun xiaomi çıkıp 1 açıklama yapabilmiş değil konu hakkında.Yabancı siteleride çok takip eden biri olarak telefonu alan bütün herkeste görülmüş bu sorun yani donanımsal olduğu kesin artık bende olmuyor diyen herkes marka korumacılığı yapıyor aldanmananız iyi olmuş yeni teliniz hayırlı olsun.

bebahce1907

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
M2007J3SG
Konular
1
Daha önce 3 tane Samsung note serisi aldım şebeke sorunu oluyordu kasıyordu ve forumda bu sorunu yazdım ve telefonu elimdem çıkarıp koşarak oradan uzaklaştım. Sonra Xiaomi 5s plus aldım hiç bir sorun yaşamadım. Yaşasaydım yazardım ve telefonu satar geçer giderdim. Şimdi de bu telefonu kullanıyorum ve şimdilik bi sorun yaşamadım.

Eğer olursa çaresine bakarım rom,root neyse artık. bulamazsam satar geçer giderim.

BENİM TELEFONDA SENSÖR SORUNU YOK....

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Mi note 10 lite almamakla doğru tercih yapmışsınız hocam gerçekten sensör sorunu gülünç bu telefonun xiaomi çıkıp 1 açıklama yapabilmiş değil konu hakkında.Yabancı siteleride çok takip eden biri olarak telefonu alan bütün herkeste görülmüş bu sorun yani donanımsal olduğu kesin artık bende olmuyor diyen herkes marka korumacılığı yapıyor aldanmananız iyi olmuş yeni teliniz hayırlı olsun.
İnsanlar mağduriyet çekse emin olun ki markayı korumak için söylememezlik yapmaz. Hatta tam tersi herkese duyurmaya çalışır. Sensör sorunu yaşamıyorum diyen insanların yalan söylediğini ifade eder gibi konuşmanız o insanlara karşı saygısızlık bence ifadelerinize dikkat edin lütfen

mm33

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi 11 ultra
Meslek
Personal trainer
Konular
53
Daha önce 3 tane Samsung note serisi aldım şebeke sorunu oluyordu kasıyordu ve forumda bu sorunu yazdım ve telefonu elimdem çıkarıp koşarak oradan uzaklaştım. Sonra Xiaomi 5s plus aldım hiç bir sorun yaşamadım. Yaşasaydım yazardım ve telefonu satar geçer giderdim. Şimdi de bu telefonu kullanıyorum ve şimdilik bi sorun yaşamadım.

Eğer olursa çaresine bakarım rom,root neyse artık. bulamazsam satar geçer giderim.

Tamam hocam sizin telefon özel üretim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnsanlar mağduriyet çekse emin olun ki markayı korumak için söylememezlik yapmaz. Hatta tam tersi herkese duyurmaya çalışır. Sensör sorunu yaşamıyorum diyen insanların yalan söylediğini ifade eder gibi konuşmanız o insanlara karşı saygısızlık bence ifadelerinize dikkat edin lütfen
Yalancı diyen yok kaldı ki böyle sanal ortamlar'da boş yapan dolu adam var ben ondan bahsettim.

KopeLy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mümin
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Grafik, Ön muhasbe
Konular
1
Öncelikle görüşme yaparken ekran açık kaldığı için sorun yaşadığını belirten arkadaşlar olmuş.. O sorun düzeltildi ben öyle bir sorun yaşamıyorum yaklaşık 2 3 aydır kullanıyorum ilk zamanlar vardı güncelleme geldikten sonra yaşamadım hatırlamıyorum..

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Tamam hocam sizin telefon özel üretim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yalancı diyen yok kaldı ki böyle sanal ortamlar'da boş yapan dolu adam var ben ondan bahsettim.
Aynen ya ortamı sanal bulunca boş yapan, salak saçma mesajlar yazan, bir üzerine insanları yalancılıkla itham eden çok... :D

mm33

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi 11 ultra
Meslek
Personal trainer
Konular
53

superdestek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Bilgi İşlem Destek
Konular
16

Bence farklı üretim serileri var, bi serideki sensör sorunu güncelleme ile giderildi, diğerlerinde ki sensör sorunu (benimkide bu gruba giriyor), ne güncelleme ne başka bişey fayda etmiyor. Oda dediğim gibi bizim serilerdeki sıkıntı büyük.

oktyylmzx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Oktay
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Hocam bende sorun yok marka korumacılığı yapmıyorum. Yatay konumda çalışmıyor bu bozuk olduğu anlamına gelmez. Çünkü evde mi 9 se var o da aynı şekilde yatayda çalışmıyor.

gegebee

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökmen
Cihazım
Redmi
Konular
0
Hocam bende sorun yok marka korumacılığı yapmıyorum. Yatay konumda çalışmıyor bu bozuk olduğu anlamına gelmez. Çünkü evde mi 9 se var o da aynı şekilde yatayda çalışmıyor.

Olması gereken şey çalışması değil mi ama hocam?
Bende Huawei var, yatar pozisyondayken de kapanıyor ekran.

Üst Alt