Ana Başlık Mi Note 10 Lite Ana Konu

oktyylmzx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Oktay
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Hocam bence çok cama güvenmeyin kırılırsa ekrana zarar verebiliyor, uv sıvılı aldığınız zaman 1-2 yıl sonra sökerken zorlanabiliyorsunuz ve ekranda leke kalabiliyor. Ben bu güne kadar hep nano kullandım telefonu 2-3 kere düşürdüm hiçbir şey olmadı ancak kılıfla kullandığım için de olabilir. Kullandığım nanolarda hiçbir zaman çizik de oluşmadı kılcal dahi olsa belkide benim iyi kullanımımdandır bilemiyorum :) Nano alma tarafında olursanız benim seçimim lensun olucak. Çünkü nano tarafında 2. bir seçenek olan Zore markasında kenarlar siyah çizgili ekrandan kısabiliyor ve sadece ön için kaplama veriyorlar. Lensun hem arka hem ön hem de kamera lensi için nano kaplama veriyor. Montaj sırasında sıkıntı yaşadığınızı söylemişsiniz, Lensun bu konuda hizalama çizgisi bırakıyor ve o çizgiye göre hizalayarak gayet kolay montaj yapabiliyorsunuz. Koruyuculuk anlamında ise internette izledim baya sağlam ve baya dünya çapında bir marka olmuş. Güvenilir yani :) Henüz telefonu almadığım için sipariş vermedim ancak alınca direk sipariş vermeyi düşünüyorum. Eğer alırsanız görüşlerinizi bizimle paylaşırsanız mutlu oluruz.
Teşekkürler hocam

Sıtq

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
As
Cihazım
Mi 10 lite
Konular
0
Hocam mi 10 lite telefonu yeni aldım fakat telefonda geziniken oyun oynamadığım halde bariz ısınıyor .bu sorun mu yoksa normal mi daha telefonu alalı 2 gün olmadı yardımcım olırmusunuz?

Loverman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orhan
Cihazım
S7 EDGE
Konular
0
Note 10 lite için eu var mı hani link??
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lensun al
Al dostum
birde paylaştıgın
twrp stabil çalışmıyor diye biliyorum

aydn_m

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aydın
Konular
0
Hocam mi 10 lite telefonu yeni aldım fakat telefonda geziniken oyun oynamadığım halde bariz ısınıyor .bu sorun mu yoksa normal mi daha telefonu alalı 2 gün olmadı yardımcım olırmusunuz?

Bende oyun ve şarj dışında hiç ısınma olmuyor ben telefonu ilk aldığımda format attıktan sonra kullanmaya başladım belki faydası olur Sizde format atmayı deneyebilirsiniz.

Muharrem6060

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muharrem
Cihazım
Redmi k20 pro
Konular
9
Mi note 10 lite miui 12 gelicekmi acaba bilgsi olan varmı veya kendimiz yükleye bilirmiyiz

Chepny

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Uğur
Cihazım
Mi 6
Konular
5
Always on display özelliği açık bildirim geldiginde ekranda uygulama simgeside geliyor fakat yıldız veya yandan parlak ışıklar gelmiyor bu sorun neden kaynaklı olabilir

Chepny

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Uğur
Cihazım
Mi 6
Konular
5
Yukarıda bahsettiğim sorunu yaşayan var mi

Huseyin4291