Hocam bence çok cama güvenmeyin kırılırsa ekrana zarar verebiliyor, uv sıvılı aldığınız zaman 1-2 yıl sonra sökerken zorlanabiliyorsunuz ve ekranda leke kalabiliyor. Ben bu güne kadar hep nano kullandım telefonu 2-3 kere düşürdüm hiçbir şey olmadı ancak kılıfla kullandığım için de olabilir. Kullandığım nanolarda hiçbir zaman çizik de oluşmadı kılcal dahi olsa belkide benim iyi kullanımımdandır bilemiyorum
Nano alma tarafında olursanız benim seçimim lensun olucak. Çünkü nano tarafında 2. bir seçenek olan Zore markasında kenarlar siyah çizgili ekrandan kısabiliyor ve sadece ön için kaplama veriyorlar. Lensun hem arka hem ön hem de kamera lensi için nano kaplama veriyor. Montaj sırasında sıkıntı yaşadığınızı söylemişsiniz, Lensun bu konuda hizalama çizgisi bırakıyor ve o çizgiye göre hizalayarak gayet kolay montaj yapabiliyorsunuz. Koruyuculuk anlamında ise internette izledim baya sağlam ve baya dünya çapında bir marka olmuş. Güvenilir yani
Henüz telefonu almadığım için sipariş vermedim ancak alınca direk sipariş vermeyi düşünüyorum. Eğer alırsanız görüşlerinizi bizimle paylaşırsanız mutlu oluruz.