Ana Başlık Mi Note 10 Lite Ana Konu

Daryun

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Galaxy M52
Meslek
PC Teknisyen
Konular
6
Eu stabil var hocam custom rom. Global eea rom Rus romu birde Global rom var.

Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Bu romların arasında Google dialer olmayan var mı? Bu arada kılıf ve ekran koruyucu tavsiyelerinizi de bekliyorum.

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Bu romların arasında Google dialer olmayan var mı? Bu arada kılıf ve ekran koruyucu tavsiyelerinizi de bekliyorum.
Eu stabil de google dailer yok hocam orjinal Xiaomi uygulamaları mevcut hocam :)

SefaMeert

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa Mert
Cihazım
OnePlus 9R & Po
Konular
34
Oyun oynarken yani ekran döndürünce wi-fi çekim gücü azalıyor bu sorun eski cihazım Xiaomi mi note 3 de yoktu ama note 10 lite da var çözümü var mı? Donanımsal mı yoksa yazılım sorunu mu? Çok saçma bir şekilde wifi çekim gücü düşüyor ve oyunlarda sorun yaşıyorum.

Loverman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orhan
Cihazım
S7 EDGE
Konular
0
se
Bugün ki HB kampanyası ile mor renk 128gb olanını 3500 TL'den satın aldım. Kullanıcılarına bir kaç sorum olacak. Cihaz için anti drop darbe emici silikon kılıf kullanan var mı? Bu kılıfı nerden edinebilirim? TR sayfalarında rastlamadım, Çinden gelmesini beklemek çok uzun sürecek diye sizlere bir danışmak istedim. Ayrıca ekran koruyucu olarak ne tavsiye edersiniz? Son olarak cihaz için google uygulamalarından kurtulabileceğimiz resmi Hindistan ve Endonezya romları çıktı mı? Sabırla cevaplayanlara teşekkürler şimdiden.

Hayırlı olsun bende senin gibi ayın 12 de mor rengini aynı fiyata indirimdeyken aldım bende eu room kurmak istiyorum ama stabil çalışan twrp yok diye biliyorum onun için beklemedeyim.

SefaMeert

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa Mert
Cihazım
OnePlus 9R & Po
Konular
34
se

Hayırlı olsun bende senin gibi ayın 12 de mor rengini aynı fiyata indirimdeyken aldım bende eu room kurmak istiyorum ama stabil çalışan twrp yok diye biliyorum onun için beklemedeyim.
İnşallah çıkar bu cihaz Çin'de yokmuş sanırım. O yüzden eu gelmeyebilir galiba bilmiyorum

Loverman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orhan
Cihazım
S7 EDGE
Konular
0
eu rom var twrp yok ben emu12 bekleyecem

oktyylmzx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Oktay
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Hayırlı akşamlar. Telefona koruyucu alacağım fakat bir turlu bulamadım.internetten uv ışıklı aldım da beceremedim boşa gitti. Telefonculars sorduğumda yapamayız dediler. Bugun bi yere sordum. Film gibi ince ams korur dedıler. Makineden özel çıkıyormuş fiyat da 60 lira. Ne alsam bilemedim. Gönlüm cam almaktan yana uv ışıklı o daha guveb veriyor fakat bulamıyorum yapacak birini. Lensun film gordum nette videolarını izledim darbeye iyi dayanıyor gıbı de emin olamadım. Telefona cam tarzı uygulayan var mı? Önerileriniz nedir?

SefaMeert

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa Mert
Cihazım
OnePlus 9R & Po
Konular
34
eu rom var twrp yok ben emu12 bekleyecem
Note 10 lite için eu var mı hani link??
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı akşamlar. Telefona koruyucu alacağım fakat bir turlu bulamadım.internetten uv ışıklı aldım da beceremedim boşa gitti. Telefonculars sorduğumda yapamayız dediler. Bugun bi yere sordum. Film gibi ince ams korur dedıler. Makineden özel çıkıyormuş fiyat da 60 lira. Ne alsam bilemedim. Gönlüm cam almaktan yana uv ışıklı o daha guveb veriyor fakat bulamıyorum yapacak birini. Lensun film gordum nette videolarını izledim darbeye iyi dayanıyor gıbı de emin olamadım. Telefona cam tarzı uygulayan var mı? Önerileriniz nedir?
Lensun al

SefaMeert

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa Mert
Cihazım
OnePlus 9R & Po
Konular
34

Quireon

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
1
Hocam bence çok cama güvenmeyin kırılırsa ekrana zarar verebiliyor, uv sıvılı aldığınız zaman 1-2 yıl sonra sökerken zorlanabiliyorsunuz ve ekranda leke kalabiliyor. Ben bu güne kadar hep nano kullandım telefonu 2-3 kere düşürdüm hiçbir şey olmadı ancak kılıfla kullandığım için de olabilir. Kullandığım nanolarda hiçbir zaman çizik de oluşmadı kılcal dahi olsa belkide benim iyi kullanımımdandır bilemiyorum :) Nano alma tarafında olursanız benim seçimim lensun olucak. Çünkü nano tarafında 2. bir seçenek olan Zore markasında kenarlar siyah çizgili ekrandan kısabiliyor ve sadece ön için kaplama veriyorlar. Lensun hem arka hem ön hem de kamera lensi için nano kaplama veriyor. Montaj sırasında sıkıntı yaşadığınızı söylemişsiniz, Lensun bu konuda hizalama çizgisi bırakıyor ve o çizgiye göre hizalayarak gayet kolay montaj yapabiliyorsunuz. Koruyuculuk anlamında ise internette izledim baya sağlam ve baya dünya çapında bir marka olmuş. Güvenilir yani :) Henüz telefonu almadığım için sipariş vermedim ancak alınca direk sipariş vermeyi düşünüyorum. Eğer alırsanız görüşlerinizi bizimle paylaşırsanız mutlu oluruz.

Üst Alt