- Adım
- Haktaner
- Cihazım
- Mi Note 10 Lite
- Konular
- 28
Rica ederim hocam iyi akşamlarTeşekkür ederim hocam
Rica ederim hocam iyi akşamlarTeşekkür ederim hocam
malesef hepsi mevcutBendeki de global yurtdışı cihazı.Ama işte bunlarında değişik versiyonu oluyomuş. sizinkiyle aynı yazılımı kullanıyoruz sanırım cepte kendiliğinden açılması, birde görüşme yaparken kilit moduna geçmesi varmı?
malesef hepsi mevcut
Tek kurtuluş custom romNe lanet bi yazılımmış. BL kilidimin açılmasını bekliyorum, hemen rom atacam telefona.
Hocam bende ortalama sarj yuzde 70 lerde iken 2 saat civarı ekran süresi alıyorum. Normal mi yani ? Genelde de 8 saat filan full ekran süresi aldım ama hep sarj yüzde 20 iken sarja koyuyorum.. Bana biraz az gibi geliyor ama sizce normal mi yani ?11.0.8 i bilmiyorum ama 11.0.6 ya guncelldim dün bı düşme söz konusu olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
11.0.8 i bilmiyorum ama 11.0.6 ya guncelldim dün bı düşme söz konusu olmadı
Ekran süresi çok değişkendir kullanılan uygulamaya , oyuna , kameraya , telefon görüşmesi e , wifi ya da mobil şebekeye vs vs parlaklık ve karanlık tema gibi detaylar ekran açık kalma sürenizi vezir de yapar rezil de. Bunları çok düşünmeden kullanın telefonu, size yegip6 yetmediği önemliHocam bende ortalama sarj yuzde 70 lerde iken 2 saat civarı ekran süresi alıyorum. Normal mi yani ? Genelde de 8 saat filan full ekran süresi aldım ama hep sarj yüzde 20 iken sarja koyuyorum.. Bana biraz az gibi geliyor ama sizce normal mi yani ?