Yardım Mi note 10 lite aksesuar sorunu

Crixalis43

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Oneplus 8
Konular
10
Nette nerde arama yapsam ya samsung note 10 lite yada mi note 10 aksesuarlari cikiyor tamam ekran boyutu mi note 10 ile ayni ama arka kasa icin kilif??? Allahtan icinde bi silikon kilif varda onu takiyom acikcasi aksesuri da seven biri olarak bu cesitlilik gelmezse sadece bu yuzden bilindik bir modele gecebilirim..... Sizin bildiginiz yerler varmi aliexpress disinda ulke icinde olup 3 5 gune gelebilecek???

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Hocam aldığınız ekran koruyucu nasıl.kalkma yaptı mı?siz işinin ehli birine yaptırdınız da benim oyle bulabılecegım bırı yok.herhangi bir sıkıntı olur mu acaba? Kılıf ile ekran koruyucu uyumlu olan bir ürünün linkini bırakırsanız memnun olurum.Teşekkürler
Hocam linkteki kılıfı ve kampanya kısmından da 16.90'a nano ekran koruyucuyu aldım ikisi de gayet güzel oturdu. İlk gün köşelerden biraz kalkar gibi oldu kendim düzelttim onları şimdi 1 haftadır falan hiç kalkma yapmadı. Yapıştı iyice sanırım. Memnunum gayet hocam öneririm

Oyla:

oktyylmzx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Oktay
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Hocam linkteki kılıfı ve kampanya kısmından da 16.90'a nano ekran koruyucuyu aldım ikisi de gayet güzel oturdu. İlk gün köşelerden biraz kalkar gibi oldu kendim düzelttim onları şimdi 1 haftadır falan hiç kalkma yapmadı. Yapıştı iyice sanırım. Memnunum gayet hocam öneririm
Tesekkur ederim hocam bende sipariş vereyim hemen.

Oyla:

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Gorilla glass 5 cam var abicim. Çizmek için ekranı beton sıvaya sürmen lazım. Birde kumlu zeminde kaydırman lazım. Başka türlü çizemezsin.
Note 9s alana kadar hiçbir telefonuma ekran koruyucu cam takmadım. (note 9s e fabrikada takıp göndermişler çıkarmayı düşünüyorum çünkü acaip toz topluyor) GM kullanırken bile kılcal çizik dahi olmadı.
Çizikten dolayı değil de düşme gibi olaylarda ekstra destek sağlasın diye takıyorum ben genelde hocam

Oyla:

Crixalis43

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Oneplus 8
Konular
10
Gorilla glass 5 cam var abicim. Çizmek için ekranı beton sıvaya sürmen lazım. Birde kumlu zeminde kaydırman lazım. Başka türlü çizemezsin.
Note 9s alana kadar hiçbir telefonuma ekran koruyucu cam takmadım. (note 9s e fabrikada takıp göndermişler çıkarmayı düşünüyorum çünkü acaip toz topluyor) GM kullanırken bile kılcal çizik dahi olmadı.
Benim evdeki ellerinden oper 3 yasindaki canavar betondanda beter.... Hiltiyle vursan bizim canavar kadar zarar veremez... Hele youtube da video izlerken bi reklam ciksin.... :)

Oyla:

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Benim evdeki ellerinden oper 3 yasindaki canavar betondanda beter.... Hiltiyle vursan bizim canavar kadar zarar veremez... Hele youtube da video izlerken bi reklam ciksin.... :)
Ahahahah hocam Allah analı babalı büyütsün :)

Oyla:

Onno66

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
0
Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim telefonu alalı 1 hafta malum işim gereği ekran koruyucu film takmak zorundayim.hangisini oneriyonuz.huweai p30 pro nün ki tam uyuyo diyorlar.veya onerdiginiz Nano mu taktiralim yoksa temperli mı taktiralim.spigen markanın varsa onerdiginz oda olabilir

Oyla:

cagrialaf

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi Note 10
Konular
36
Daha ben Mi Note 10'a bulamadım Lite kullanıcılarına başarılar.

Oyla:

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28